Majka M.
Paní doktorka byla velice ochotná a milá. Naprosto profesionálně bez odkladů, ošetřila mamku, i když nebyla jejím pacientem. Moc děkujeme. M. Marcinková
DD
Pani doktorka s vysokou úrovní péče. Jsme u ní registrovaní již 4 generace naší rodiny a vždy nám vyšla maximálně vstříct. Pokud navíc dodržujete profesionální rady a pokyny, jste u této lékařky v těch nejlepčích rukou. Já tímto za celou rodinu paní doktorce Mackové mohu jen poděkovat.
Je velmi příjemná a v práci svědomitá
Sabina Majerová
Moc bych chtěla pochválit paní doktorku za lidský přístup a profesionální výkon kdy mě ošetřila i přesto, že nejsem její pacientka a byla jsem pouze na dovolené kousek od Ostrova, všem jí vřele doporučuji..
velmi spokojená
Měla jsem možnost k této paní doktorce chodit v době, kdy moje paní doktorka měla na půl roku zavřenou ordinaci. Paní doktorka Macková je vynikající ve všech směrech.Také patřím k těm, co se zubařů bojí, ale u ní je to opravdu jiné. Tam jsem strach neměla.Chválím jí a chválím a opravdu doporučuji. Jen mě mrzí, že mě nevzala do své klientely, když jsem po "zubních" ošetřeních u ní chtěla přejít k ní, jako své ošetřující lékařce.Ale i přesto ji stále a všude chválím.
Paní doktorka má velmi dobrý a přátelský přístup k pacientům. Návštěva u ní není vůbec stresující jako u "normálních" zubařů.
černá Marcela
Paní doktorka, je opravdu specialistka. Přesvědčí Vás o tom zajisté nová ordinace, vybacení, ale hlavně její přístup. O mojí osobě konkrétně ví, že se bojím a má pro to pochopení. U ní se už pomaličku přestávám zubaře bát.