A. M.
Paní doktorka je skvělá, vždy pomůže. Člověk přijde nervózní a jakmile vkročí do ordinace, všechen strach a nervozita zmizí.
MrMarkus
U zubaře jsem od školních let nebyl nějakých 15 let, mimo jiné protože jsem se zubařů bál. K paní Kvasničkové mě doporučila manželka a obavy už z pravidelných návštěv ani zákroků nemám. Dala mi chrup do pořádku. K paní zubařce mám velkou důvěru, je to profesionálka, s pacienty umí dobře pracovat.
Alena Konečná
K pani doktorke som chodila veľmi často lebo som si dávala do hromady celý chrup a robila mi mostíky.Bola úžasná.Pomohla mi prekonať strach a hlavne bolesť.Je to síce kus ženy ako ja, ale nesmierne jemná.Klobúk dole.Nechcete sa presťahovať pani doktorka za mnou do Košíc na Slovensko a vezmite aj tú svoju zlatú, veselú sestričk?
seniorka Jarka Miň
V péči paní doktorky jsem více jak 15 let a to vypovídá samo o sobě. Díky paní doktorce
mám svůj chrup. má i skvělou sestřičku.
Anna
Velmi milá,schopná,přívětivá,šikovná,profesionální lékařka.
Iveta
Velmi milá,vstřícná a šikovná paní doktorka.Díky jejímu přístupu nemají ani děti strach ze zubaře. Můžeme jenom chválit.
Helena Čechová
Skláním se v hluboké úctě. Je to lékař, jak má být!
Jiří
Skvělá a citlivá stomatoložka, bezbolestné a rychlé ošetření, vím o čem mluvím, jenom doporučuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze