Bělení zubů • Od 5 500 Kč
Chirurgická konzultace • 500 Kč
Dentální hygiena • Od 1 500 Kč +29 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí42 názor pacienta
Martin Sýkora
Skvělý přístup a snaha vyhovět. I s mým specifickým přáním,kdy jinde jsem nepochodil, mi bude vyhověno.Vážím si takového přístupu a 31.ledna se těším navidenou.
Sherpakov Illia
Профессионал с большой буквы. Удаляла сложную восьмерку. Пришлось разрезать, так как лежала и предоставляла опасность для других зубов. Операция прошла грамотно, эффективно. Юмор и энергия с хорошим настроением врача отвлекали меня от стресса. Спасибо вам огромное!
Lizaveta H.
Naprosto skvělá zkušenost i když důvod návštěvy nebyl až tak moc příjemný - extrakce osmičky. Skutečná profesionalita s velkou empatií. Doporučuji!
Josef .K
S návštěvou u Paní zubařky Olgy jsem velice spokojen . Byl jsem zde po třetí a vždy se rád vracím .Mají čisté prostředí a profesionální přístup. Paní Olga je velice milá a je vidět , že je odborník ve svém oboru. Za mě perfektní volba zubaře v Praze. Jsem rád , ze mohu být její pacient .
Daria S.
Naprosto spokojenost. Vstřícnost, krásné prostředí, vynikající odborníci. Pro mne ideální místo pro zubní ošetření.
Marina Babičová
Vznikající zubařka! Každá návštěva je bezbolestná a bez jakéhokoliv stresu. Trhání osmiček nebylo vůbec cítit, pečlivý pohled na hojení a to vše s úsměvem. Vřele doporučuji!
Maria Kraychova
Je skvělá! Můj celkem zanedbaný chrup dala do pořádku bez zbytečných dlouhých čekacích lhůt, což je zvykem u ostatních zubařů. Paní doktorku mohu jen doporučit, pracuje precizně a s humorem :-)
Ina & Xenie
Obrovská vděčnost za přístup, profesionalitu, empatii a komplexní péči.
Po náročném zákroku dítě řeklo, že kdyby muselo projít operaci ještě
jednou, tak jedině že operovat bude paní doktorka Kosinova - dle mého názoru toto je nejlepší reference.
Roman D.
Paní doktorka je naprosto úžasná.Samotna léčba proběhla v klidu. Měl jsem klasické zubní vyšetření , výměnu plomby. Paní doktorka všechno vysvětlila co dělala , necítil jsem žádnou bolest. Jediná zubařka u které nemám žádný strach s léčby. Vřele doporučuji!
JG
Pokud jste se náhodou na tomto profilu ocitli při hledání vhodného zubaře (stejně jako já před dvěma měsíci), máte obrovské štěstí a neváhejte! :-) Paní doktorka je naprostý profesionál - bezbolestné ošetření, estetika, krásná ordinace, přátelská atmosféra. Po svých předchozích zkušenostech a všech zanedbaných úkonech od jiných zubařů, mě nikdo nikdy k jinému zubaři už nedostane!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze