2018 - current- Olga Kolesová - ortodoncie, Praha 2
Dental Clinic of the Third Faculty of Medicine,
Charles University, University Hospital Kralovske Vinohrady, Prague
2007 - 2010 - Asklepion - Clinic and Institute of Aesthetic Medicine, Prague
Rentgen zubů, OPG, Cephalo, 3D
Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ortodoncie dětí a dospělých
Ortodontické konzultace
Rentgen zubů, OPG, Cephalo, 3D
Anna Kočetková
Podle mé osobní zkušenosti ortodontické léčby a také po léčbě mé 14 leté dcery, mužů jen doporučit pani doktorku Kolesovou, jako odborníci nejvyšší třídy v tomto oboru.
Máme nádherné výsledky a jsme úplně spokojeni!
Yuliya B.
Léčebný plán se měnil každou chvíli, nedokáže se kouknout do pacientské karty, žádný systematický přístup, ale NEJHORŠÍ je jednání s paní doktorkou.
Na moje dotazy nechtěla odpovídat, prý má x-letou zkušenost a že tak to vidí. Pořád referovala k nekompetenci kolegů z oboru. Neposlouchala, skočila do řeči, a pak říkala že jsem šílená, protože nic jsem ji nesdělovala.
Dnes jsem přišla pro posunutí data lepení. Ona stala na recepci a při jiných klientech řekla že už nechce mi nabízet žádnou psychologickou pomoc (mysli otázky ohledně léčby?) a buď ty rovnátka lepim ve čtvrtek, nebo můžu jít někam jinam.
Docela arogantně poslala mě abych se posadila na židle, popřemýšlela 2 min a at' normálně potvrdím ten termín ve čtvrtek a tam přijdu. Tak je to normálně asi mluvit doma s pejskem, ale ne s pacienty v ordinaci.
Výsledek: paní doktorka jednala gaslightingem, manipulacema a hnusně arogantní. Tak citlivou a složitou věc jako zdraví zubů a dotazy na to napojené neumí (nechce?) vysvětlit lidský.
ES
V této ordinaci dostanete termín v dohledné době. Ordinace je fajn, recepce je fajn. Otázky týkající se léčby byly zodpovězeny dostatečně. Ale...
Při rtg odmítli dát dceři clonu na štítnou žlázu s tím že to je zbytečnost, kterou oni v ordinaci nemají.
Při placení za léčební plán pro dítě se zjistilo, že mají nepřesný výtisk ceníku, který ukazují klientům a správná cena je dvakrát tolik. Ta se pak objevila na webu, ale nedokážu říct kdy, jestli před nebo po situaci s námi.
Komunikace doktorky a některých sestřiček je špatná v tom smyslu, že jakmile objevíte chybu nebo začnete se ptát na věci, začínají z klienta dělat a vysvětlení zní spíše jako hádka s nádechem posmívání.
P.B.
Paní doktorka je sice rázná, ale k mým dětem se chová krásně a hlavně díky léčbě mají krásně rovné zuby!!! Mohu jen doporučit, je skvělá!
Ortodontisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortodontisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze