Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Renata
Paní doktorka je žena na svém místě.Nikdy bych ji nevymněnila.Je ochotná pomoci i mimo ordinační hodiny, je lidská, vstřícná, nedává zbytečně antibiotika,Chodím k ní s dětmi průběžně už 20 let a jsem velmi spokojená:)
Nejlepší!Všechny mé 3 děti(ten nejmladší postižený),léčila vždy správně,bez zbytečných léků,ochotně.K nejmladšímu,který má bohužel velké zdravotní komplikace přijede na zavolání a kdykoliv!Nikdy jí nepřestanu být vděčná.Paní doktorko děkuju!
Po letech zkušeností s 3 dětmi - vstřícná, pozitivně naladěná a hlavně zkušená praktička.
tomas
K paní doktorce jsem chodil kdysi já, a teď k ní chodí i můj malý syn. Vynikající lékařka, opravdu odborník. Jsem moc rád, že jsem ji kdysi poznal a že se nemusím bát o své dítě když je nemocné - máme přece paní Dr. Olgu a to je záruka!
paní doktorka vždy hledá tu nejlepší cestu k uzdravení,oceňuji její lidský přístup,jsem velmi spokojená
Velmi dobrá....
Jsem s ní velice spokojená. Ochotná,pečlivá.
Výborná lékařka,
Petra
Je to nejlepší paní doktorka.
E
Paní doktorka se staralo o mé tři děti a teď má v péči mé vnoučata.Jak já,tak i dcery si jí nemůžou vynachválit.Nelze jí nic vytknout.Nezbývá než poděkovat a popřat jí zdraví .