Stanislav M
Paní doktorka je velice pečlivá. Přesně taková, jaká by doktorka měla být. Skvělý lidský přístup, pochopení. Ochota pomoc, precizně vyšetřit a dotáhnout vše docíle. Zároveň oceňuji, že jako jedena z mála lékařek a lékařů pomůže ihned a nemusí se k ní člověk objednávat s termínem "až za tři dny, kdy už může být dávno vše vyřešeno.
Miroslav Kopic
Velice profesionání,lidský a citlivý přístup k pacientům.Velmi příjemná dáma,která vždy pomůže a poradí.Navíc má u sebe velice šikovnou sestřičku.Injekce od ní vůbec člověk necítí.Velice děkuji za takový přístup.Miroslav Kopic.
slavek.h
Je velice příjemná,milá,má zájem o pacienta.Když mě bylo nejhůř velice mi pomohla,vždycky dobře uklidní.Kdyby takový lékařů bylo víc.
Petr Šnobl
P.Javůrkovou navštívím velmi zřídka, ale mohu s jistotou kvalifikovat její profesionalitu a velmi příjemné jednání, přátelské prostředí.
nejlepší MUDr. v Plzeňském kraji
K paní doktorce již chodím několik let. Vždy příjemný profesionální přístup a zájem o pacienta. Když mě jednou po zdravotní stránce opravdu "teklo do bot", hned zjistila, kde je problém a odeslala na vyšší pracoviště. Kéž by bylo více takových lékařů.
Je milá, snaživá, patří určitě mezi ty chytřejší doktorky.
Nesnaží se to odfláknout.
velmi doporučuji, má zájem o pacienta.
Jakub Schmitt
Jsem spokojen je laskavá, důsledná a milá.
Když mě bylo nejhůř, protože to vypadalo že je mi něco fakt hnusnýho, tak mě podržela morálně, lidsky i medicínsky. Vypadá to, že jsou lékaři, kteří si uvědomují, že nejed farmaky člověk je živ. Děkuji