Promovala na 2. Lékařské fakultě UK v Praze Motole v roce 2008. Ve stejném roce nastoupila praxi na Anesteziologicko-resuscitačním oddělení Nemocnice Mělník, kde jako anesteziolog pracuje stále na částečný úvazek. Od roku 2010 začala pracovat jako praktický lékař v ordinaci MUDr. Ivany Grohové na Praze 8, kde získávala další zkušenosti v oboru klasické medicíny i jejím kombinovaní s medicínou alternativní. Působila také ve společnosti Blue care s.r.o., kde se věnovala závodní preventivní péči a nadstandartní péči formou manažerských prohlídek.
V letech 2012 až 2014 vedla ordinaci nadstandartní zdravotní péče v Dopravním zdravotnictví a.s., Italská, Praha 2 (člen skupiny Agel). Od roku 2014 provozuje vlastní lékařskou praxi v Čerčanech a Netvořicích.

Členství v odborných společnostech:
Od roku 2008 člen ČSARIM – Česká společnost anesteziologie, resuscitační a intenzivní medicíny
Od roku 2010 člen SVL ČLS JEP – Společnosti všeobecného lékařství české lékařské společnosti J. E. Purkyně
Od roku 2011 člen SPL – Společnost praktických lékařů

02/2014 – 8. Kongres primární péče

Všeobecný lékař s.r.o.
Krásova 1841/4, Praha

Přijímám: dospělí

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

T
Umístění: VŠEOBECNÝ LÉKAŘ Běžný termín

Rychle a profesionalni vyrizeni meho problemu, zadne cekani, prijeti presne v objednanou dobu. Mohu urcite doporucit.

MUDr. Olga Janovská

Velice děkuji za ocenění i doporučení. Za náš tým přejeme pevné zdraví!

Přihlásila jsem své rodiče /83,85 let/ asi před měsícem.Jsme moc spokojeni. Máme zařízenu i domácí péči.
Mohu jen všem starším lidem doporučit.
Tak dlouho, jak se paní doktorka věnovala oběma rodičům při vstupní prohlídce jsem nezažila u žádného doktora.
A přidávám se k ostatním, žádné dlouhé čekání a objednávání přes internet - super

Dobrý den Lenko,

jsme velice potěšeni. Děkujeme za milá slova a budeme se snažit, aby jste byli i nadále spokojení. Rodičům přejeme pevné zdraví. Ordinace dr. Janovské

Taky jsme tento lékařský tým objevili nedávno a jsme moc spokojení. Velmi nám vyhovuje objednávání přes internet. Vstřícný přístup, dobré vybavení a hlavně žádné půldenní čekání v čekárně.

Skvělý přístup, nic neplacení, výbava ordinace bezvadná. Jsem spokojena. Objevila jsem teprve nedávno objednání přes internet a noc se mo to zamlouvá. Většinou jsou velmi milí
DOPORUČUJI.

Paní doktorka Janovská je velmi milá , pozorná , vnímavá a pečlivá, všechny zdravotní komplikace mé i mého velmi nemocného manžela vždy vyřešila . Paní doktorku mohu jen doporučit, děkuji.

Lekarka je velmi sympaticka a komunikativni. Je skoro radost takoveho odbornika navstevovat. Ocenila jsem, ze jsme se nezdrzovali prilisnou administrativou.

Už po prvním setkání je jsem si jistá, že se na paní doktorku Janovskou mohu vždy obrátit s velkou důvěrou. Paní doktorka je velmi vnímavá a ochotna naslouchat! DĚKUJI!

MUDr. Olga Janovská

Martino, velice děkuji za Vaše ocenění mé práce. S přáním brzkého a trvalého uzdravení Dr.Janovská

Tuto lékařku znám přibližně dva roky, z její pražské ordinace, jsem ráda, že dokáže do své ordinace vnést ducha západního rodinného lékařství. Dokáže kombinovat nejnovejší postupy klasické medicíny a alternativu, homeopatii a podobně. Budu její pacientkou i nadále.

Dobrý den Veroniko,

velice Vám děkuji za milá slova a jsem moc ráda, že jsem Vám mohla být užitečná.
S přáním pevného zdraví
Dr.Janovská

Paní doktorku Janovskou považuji za svědomitou, komunikativní a citlivou lékařku. Mám k ní důvěru a působí na mne velmi solidním, profesionálním dojmem. Jsem s ní opravdu spokojena. Rozhodně doporučuji!!!

MUDr. Olga Janovská

děkuji Vám za vaše ocenění, vynasnažím se, abyste byla s mojí péči i nadál maximálně spokojená.
S přáním všeho dobrého
Dr.Janovská

B

Znám paní doktorku již dlouho, je výborná lékařka, hodná, milá, empatická, vždy mi dobře poradila a vyléčila. Určitě doporučuji!!

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli máte u vás nějaké vstupní platební částky za přijetí a registraci?dekuji

Dobrý den
za registraci se neplatí.
S pozdravem ordinace Mudr. Janovské