Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Petr Jehlář
Lepší ani nehledejte protože ji nenajdete..jinou paní nebo pána ani hledat nehodlám je velice ochotná a vždy pomuže ke zdarnému uzdravení a to je muj a věřím i velké většiny nás pacientu
Peter Basskytarista
Má nejlepší obvodní doktorka jakou znám.Mám ji rád,a kdykoliv mé zdravotní potíže vyléčí.Je vždy milá ale hlavně profesionální.
diego.jemelka
lepši doktorku si člověk ani nemuže přat :D neřeši nemoc jen antibiotikama ale když je člověk opravdu nemocen tak mu předepiše opravdu to co mu pomuže ... jsem rad za to že pani MuDr. Olga Janečkova je moje pani doktorka :D
Jiří
Člověk na svém místě. Odbornost a chování přenáší zřejmě i na sestřičky. Vždy usměvavé a velmi vstřícné. Rozhodně doporučuji!
bez výhrad
kdyby tak byli všichni doktoři a sestry.......
vstřícná, rozumí lidem i jejich problémům, nepovyšuje se,no prostě super !!!
Zajacová
K paní doktorce chodím velmi dlouho,nikdy jsem ji neviděla zamračenou,nervózní,nepříjemnou.Balzám na duši.Myslím,že taková doopravdy je,nepřetvařuje se.Soudím podle naprosto skvělého chování i její stále se usmívající sestřičky.Nebyla jsem sice nikdy vážně nemocná,ale i ty drobné neduhy vždy absolutně profesionálně léčí.
jsem vždy spokojená.............milé jednání
Přijít do ordinace paní doktorky je vždy radost,protože Vás vyslechne a pomůže s řešením problému.Děkuji za péči i paní doktorce i její usměvavé sestřičce.Irena
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku