paní MUDr. Olga janďourková je hodná, milá a jsem s ní velmi spokojen.
Nechci paní doktorku kritizovat, ale chtěla bych říct pouze svůj názor. Já osobně jsem nikdy problémy se zuby neměla, a tak praventivní prohlídka proběhla vždy v pořádku. V době, kdy jsem k paní doktorce ještě chodila, tak mi doporučila nechat si vytrhnout horní osmičky. Tento zákrok ovšem ona neprovádí a poslala mě k jinému doktorovi, chirurgovi. Většina lidí se zubaře velmi bojí, a tak není zrovna milé, když si vytržení zubů máte odbýt u neznámého lékaře. Navíc mám již delší dobu problémy s bruxismem, který paní doktorka chtěla řešit tak, že mám na noc usnout se žvýkačkou (odborníci mi pak řekli, že je to naprostá pitomost). Mamka k paní doktorce taktéž chodila a za tu dobu ji vypadla od ní zpravovaná koruka asi dvakrát. Paní doktorka je milá a příjemná, ale vrátila jsem se ke svému starému zubaři (který obnovil smlouvy s pojišťovnou) a nebojí se i komplikovanjěších zákroků.
Králíková
Mohu doporučit.
M. Králová
K paní doktorce chodím již víc jak deset let. Za celou dobu se nestalo, že bych neodcházela spokojená. Její přístup k pacientům je příkladný, své práci rozumí a dokáže mnohdy nemožné. Je náročná jak na sebe tak na spolupracující laboratoř, což se vždy ve výsledku projeví jako plus pro pacienta.
Doc.Dr.Karel Matějka,CSc
K paní doktorce chodíme s manželkou mnoho let.Vždy jsme se setkali s ochotou,výborným ošetřením,ev.doporučením ke kvalitnímu odbornému lékaři (chirurgie).Zejména s mou manželkou má nesmírnou trpělivost při opakovaných problémech se zuby,jejich složitou léčbou.Má velmi dobrý vztah k pacientům.
pepa
schopna,trpeliva,pecliva zkratka umi