MUDr. Olga Fürlová

Zubař Více

Kontaktní údaje

Zubní ordinace
Burianovo náměstí 8a, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

K pani lekarce chodim radu let, a jsem vzdy velice spokojena s jeji s zkusenosti a pristupem, vzdy jsem byla jsem stale velmi spokojena a mohu vrele doporucit.

Všem vřele doporučuji.

K paní doktorce již chodím několik let a vždy jsem byla moc spokojená, paní doktorka je velmi zkušená a pečlivá, mohu vřele doporučit.

U paní doktorky Fürlové oceňuji ochotný a přitom naprosto profesionální přístup, lepší zubařku jsem v životě nezažil, a to se jich o mé zuby staralo několik. Můžu všem doporučit! Kdo s její prací není spokojen, může odejít jinam, to je každého věc, ale nic si nepomůže tím, že bude nadávat na tak výbornou a zkušenou doktorku.

Paní doktorka je moc vstřícná, hodná, zkušená, chodím k ní více než 15 let a jsem moc spokojená. Negativistům doporučuji najděte si jiného lékaře a neurážejte tuto výbornou paní doktorku, děkuji.

K pani doktorce chodim mnoho let a mohu vsem doporucit.

K paní doktorce jsem chodila několik let, po té co jsem odešla od mladé zubařky, která nerozeznala rozdíl mezi zubním kamenem a odlišnou mineralizací na zubu. Nejdříve jsem byla spokojená, plnou pusu mám bílých plomb. Poslední dobou jsem ale uvažovala o změně doktora, protože paní doktorka se mi zdá být apatická, naposledy mi chtěla vrtat jiný zub. Celkově se zdá být milá a šikovná - plomby dělá pěkné a dává si záležet. Problém je ale v tom, že při návštěvě nového zubaře jsem s hrůzou zjistila, že paní doktorka sice pozná kaz a dá plombu (nejraději bílou), ale už ji nezajímá celkový stav zubu! Nyní jsem poučena o šílenství dávat bílé plomby do velkých děr (dostává se pod ně vzduch a zub se kazí odspodu - což už jsem 2x řešila u p. doktorky, vyřešila tak že dala opět bílou) a o dalších "maličkostech" a čeká mne spousta návštěv u nového zubaře, na trhání osmiček které měly být už dávno pryč a na léčení zubů které jsou jen "zalepené" bílými plombami. Na to že mi není ještě 30 a o zuby se starám, mi přijde že jsem spoustu bolesti a peněz! vyhodila z okna - o zdraví zubů nemluvě!
Takovýchto stomatologů je ale převážná většina, radím najít doktora, který vás nebude oblbovat, ale bude řešit každý zub zvlášť, bude vám povídat o prevenci apd. Vyplatí se to!

Doporucuji.

N

Paní doktorka je perfektní. Chodím k ní 15 let a jsem velmi spokojen.

Jsem s péčí velmi spokojen, využívám po řadu let a neměl jsem nikdy žádné problémy, vždy profesionální přístup.