Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
S paní doktorkou jsem byla vždy spokojena. Vždy dokázala ochotně a odborně poradit. Jen škoda, že už musela do důchodu...K
Paní doktorka je skvělá, můj syn je nedávno zletilý a tak jsem skoro plakala, když si nás nemohla nechat, chodili jsme k ní téměř celý jeho život, vzhledem k tomu, že mám dítě s postižením, nikdy neponechala nic náhodě.Ale ani jindy, když měla nějakou informaci ohledně zdravotních výhod, vždy na ni ochotně upozornila. Myslím si, že názor negativní je zcela neopodstatněn.Choroby se přece vždy vyvíjejí a na to je třeba brát zřetel.
já jsem s ní byla zatím vždy spokojena
zuzana
Mam nastesti jen jedinou, a to velmi spatnou zkusenost s timto pediatrem. Byla jsem tu coby u zastupujici lekarky v dobe, kdy byla nase pani doktorka na dovolene. V poradne maleho jen zvazila a zmerila - a to velmi nepresne (coz jsem mohla udelat doma pecliveji a ne ho tahat sem), na vice se nezmohla. Nejaka prohlidka neexistovala, jen abychom byli rychle venku, vubec se s nasi pediat. neda srovnavat. Uz druhy den vecer jsme byli na pohotovosti kvuli velmi rozjete ustni infekci a ztráte hlasivek maleho. Cekarna chladna, bez cehokoliv pro deti, personal nijaky, vybaveni jak pred 30ti lety. Souhlasim s prispevkem, kdy lekarka dela leta svoji praci stroze a neosobne, jen pridavam, ze si myslim, ze ma to stesti, ze se nikdy nestal, resp. neprojevil nejaky pruser. Sem uz nikdy.
predepíšem diétu hej?
U paní doktorky už nejsem ale byl jsem u ní celé dětství.
Za celou dobu jsem neslyšel víceméně nic jiného než ,, predepíšem kvapky hej?" nebo
,,predepíšem diétu hej?" Ale vypadá to že na mém zdraví to nenechalo žádnou újmu. Nicméně vrcholem bylo když mé sestře naordinovala dietu a když se její stav rapidně zhoršoval na pohotovosti zjistili salmonelu. Zřejmě nějaká novodobá léčba salmonely :-) Jinak velmi ochotná a vztřícná doktorka.
Veronika
Od paní doktorky jsme po rok a půl dlouhé době raději odešli. Čas od času, malou (má 1,5) pořádně nezkontrolovala, a my o den později většinou na víkend museli lítat po pohotovosti. Po poslední zkušenosti před 2mi měsíci jsem byla nucela už raději změnit lékařku. K dětem nemá nijak zvlášť láskyplný přístup (třeba, aby se snažila zmírnit strach dítěte) Prostě jen dělá svou práci a už asi hodně dlouho. Ale jinak si nemohu stěžovat. Dcerka nebývála často nemocná a to ostatní probíhalo jak má. Nicméně s novou paní doktorkou, kterou máme se nedá srovnat!
simona
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni. Je hodná, obětavá, trpělivá. Ptám se jí mnohdy na úplné kraviny,ale ona mi vždy s pochopením odpoví.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze