MUDr. Olga Brůhová

Poliklinika Lípa Centrum
Seydlerova 2451, Praha

Přiblížit mapu

Umístění: Poliklinika Lípa Centrum • Jiný

Paní dr.Bruhovou mi byla odstraněna piha na obličeji,kterou mi nikdo nechtěl dřív odstranit z důvodu,že by byla nevzhledná jizva.Pani dr.mi pihu a ještě jiné vyřízla chirurgicky naprosto precizně!

Umístění: Poliklinika Lípa Centrum • Jiný

Nedoporučuji nechávat si odstraňovat u MUDr. Brůhové pihy. Vždy zůstane obrovská jizva větší, než byla piha samotná. Pokud na to poukážete, odpoví, že je to na zádech a že tam je to jedno. Pokud argumentujete prací jinde, kde jizvy nedělají, odpoví znovu bez argumentu, že je to na zádech. Ne, není to jedno! V této ordinaci žel pihy odstraňují naprosto bezohledně. Hlavně že korunky se sypou, což je důležité. Pak má mít člověk nějaký respekt v dnešní době. Raději zvolte jiného doktora.

Umístění: Poliklinika Lípa Centrum • Jiný

Velmi profesionální přístup, zkušenost a radost z práce. Taková byla moje zkušenost u paní doktorky. Navíc je velmi milá.

Umístění: Poliklinika Lípa Centrum • Jiný

Perfektně odstraněné bradivičky, které se mi dříve stále objevovaly znovu. Paní doktorka si všimla i zmanénka, které je potřeba odstranit a s kterým jsem původně na návštěvu vůbec nepřišla.

Chodím k ní již několik let. Perfektní diagnostická práce, rychlost a vysvětlení situace. Operativní zákroky rychle a profesionální.

Prijemna, usmevava, ochotna poradit. Nebrani se ani alternativnim postupum u atopickeho ekzemu a konzultace mozne ucinnosti i doporuceni s pacientem, zkratka celkove jsem mel s p. dr. pozitivni dojem a zajem o pacienta.

Zacalo to tim, ze jsem byl jsem objednany na 8:20, byl jsem tam s predstihem a v cekarne nikdo nebyl, dvere se otevrly porpve az v 8:45 a zadny pacient tam prede mnou nebyl. Pani doktorka si za celou dobu ani nestoupla a vse si prohledla z dalky cca 1.5 m a kdyz jsem si ji na neco zeptal, tak vzdy jen pohrdave odpovedela ve stylu jak se vubec opovazuju ji pokladat otazky.. Jeste k ni jdu na kontrolu, tak jsem zvedavy na druhy dojem.

I

Paní doktorka je milá k pacientům, kteří platí přímo v ordinaci. Pokud je pacient na pojišťovnu - nemá o něho zájem. Byla jsem svědkem, kdy přišla mladá maminka s půlročním dítětem, které mělo nějaký ekzém na obličeji a maminka požadovala pro toto dítě ošetření. Milá paní doktorka jí objednala až za dva měsíce a na dotaz mladé maminky, zda to myslí vážně, že potřebuje ošetření pro malé dítě v co nejbližším termínu - jí paní doktorka řekla, že si má jít s dítětem jinam. Za tu dobu, co se s maminkou dohadovala - mohla mít dávno dítě ošetřené. Žasla jsem nad tímto přístupem a i já sama jsem raději odešla bez ošetření, neměla jsem k této lélařce důvěru. Vím určitě, že bych jí nikomu ze svých známých nedoporučila............

Paní doktorka mě poslala pryč už z čekárny. Kopřivku, kterou viděla asi 2 sekundy označila za problém, který se vyřeší "deratizace" bytu. Nemyslím si, že by mi vyrážku způsobovali hlodavci :D Paní doktorka opravdu dokáže pobavit, ale moc vám s kopřivkou nepomůže. Nakonec mě poslala domů, že prý nemá smlouvu s ČPZP - spíš mi připadalo, že se mě chtěla rychle zbavit.

Pani doktorka mela na spech. Vubec ji nezajimali moje problemy. Evidentne se mne chtela rychle zbavit a tak mi jenom predepsala nejaky gel. Kdyz jsem se zeptala proc prave tenhle gel, osopila se na mne, jestli jsem ja, kdo ma diplom z mediciny. Gel mi vubec nepomohl. Radeji zajdete k jinemu specialistovi usetrite si vyhozene penize za nepotrebny lek a cas ztraceny jeho pouzitim.