Praktický lékař pro dospělé
Francouzská tř. 4, Plzeň

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

V čekárně jsem strávil přes 3,5 hod. Když jsem se po 2 hodinách dostal konečně na řadu do ordinace začali přicházet známí i stálí pacienti, kteří mě na žádost doktory předběhli. Doktorka tyká, je arogantní. Nedoporučuji

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Paní doktorka mi zachránila život , když mi po vyšetření zakázala dovolenou a poslala mě ke kontrole do FN Plzeň , kde mi zjistili předinfarktový stav , a začali mě léčit .... Za mě velký dík !!!

Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Mam zkušenosti výborne s Pani Doktorkou, prostě lidský člověk se vším poradila Naprostá spokojenost.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

S takto nelidským přístupem už jsem se dlouho nesetkala. Paní doktorku jsem navštívila jelikož mě za ní poslali z práce. Potřebovala jsem potvrzení, že nemohu dále v dané práci pracovat jelikož se chystám na operaci. Řekla mi, že takové potvrzení mi nenapíše ale že by mi mohla poskytnout fiktivní neschopenku až do termínu operace, ale že k ní musím přestoupit od mé lékařky. Pozvala mě druhý den, v čekárně jsem čekala více jak hodinu a nakonec mi zdělila, že si to s neschopenkou rozmyslela, že mám smůlu. Nemluvím ani o tom, že mi celou dobu tykala a byla drzá. Jsem neskutečně ráda, že jsem od mé lékařky neodešla, protože oproti paní Boháčové je to zlatý člověk.

Ž

Přestěhovala jsem se a sháněla nového praktického lékaře, bohužel marně, každý mě odbyl slovy " bohužel, my už nové pacienty nepřijímáme ". Momentálně jsem ale onemocněla a nutně potřebovala neschopenku, vyhledala jsem si tedy narychlo 3 doktory a došla k nim s prosbou, že zde ještě nemám svého praktického lékaře a že závodní neordinuje, zda by mi tedy nemohli napsat neschopenku, bohužel jsem vždy byla odmítnuta se slovy " musíte k jinému lékaři, my cizím pacientům neschopenky nevystavujeme a z důvodu plného stavu ani nové nepřijímáme ". Zoufalá jsem se tedy rozhodla, zaklepat o pár dveří dál. Otevřela mi paní doktorka Boháčová, když viděla, v jakém jsem stavu, tak mě hned pozvala do ordinace, tam sem jí vše vysvětlila a ona mi pomohla, byla velice milá i sestřička. Hned mě zaregistrovala jako svého nového pacienta, předepsala mi léky a vystavila neschopenku. Jsem jí velice vděčná.

K této ,,paní doktorce" jsme museli, protože ještě nezačala pohotovost a na vrátnici nám řekli, že nikdo jiný tam momentálně není. Mami bylo opravdu hodně špatně, ale namísto pomoci jsme se dočkali vynadání, co k ní lezeme a nejdeme si k někomu jinému. Po vysvětlení, že naše doktorka má dovolenou a není čas zjišťovat kdo a kde ji zastupuje, se tedy velice neochotně posadila a zeptala se: ,,tak co vám je?" Mami řekla 3 slova, ale v tom si doktorka vzala do ruky mobil a začala říkat: ,,jo já jí taky ještě musím napsat jak to teda uděláme..." a začala si psát esemesky!!!!!! Pak nám řekla, že ona jí ani nemá jak vyšetřit a rýpla si s totálně arogantním tónem: ,,no když je mamince tak hrozně špatně, tak já vám zavolam záchranku!" Je to naprosto nelidská, arogantní ne-doktorka bez trochy úcty k lidem. Já jsem ráda, že už k ní nikdy nemusíme, jen nechápu, že někdo takhle neprofesionální a bez kapky slušného chování může pracovat jako doktor! Jediné pozitivum v ordinaci je sestra, která je opakem paní doktorky, a která situace, kdy už je vidět, že pacient pošle paní doktorku až tam, zachraňuje. Tu chudáka lituju, že s takovou despotickou osobou musí trávit tolik hodin denně.

Doktorka je uzasna lekarka, vzdycky kdyz mi neco je, necha nabrat krev a moc a posle na rozbor. Kdyz tam neco neni tak me akorat posle do postele se poradne vypotit s paralenem a vzdy uz ani mi to nemusi rikat, tak si udelam cibulovy caj, poradne se vypotim a druhy den jsem na nohou. Pani doktorka vzdy pozna nejakeho simulanta. Taky si vsichni sahnete do svedomi a rekne te si, jestli vam doopravdy neco je!!!! Mela jsem bulku na prsu, hned jsem za ni zasla, poslala me na ruzna vysetreni NIC NIKDY NEZANEDBALA a kdyz jsem sla na operaci, tak me na ni pripravila a i psychicky podporila. Tykani ve dveric mi prislo hned od zacatku sympaticke. Taky me prekvapilo, ze jsem k ni sla na slepo a udelala na me vyborny dojem. Prisla jsem k ni bez doporuceni a za zadnou bych ji nevymenila!!!! Iva Ruzickova

Dobrý den pí lékařku si dobře pamatuji když pracovala v ÚSP Zbůch není vůbec špatná spíše na opak doporučuji.Měla jsem jí rada a dobře mi vždy poradila.To záleží na každém pacientovi jak se zachová ale ať nikoho neodsuzuji.Tokárová Vlasta Šumperk

Pí. Boháčová, nezaslouží si ani uvést titul, je neskutečně arogatní a neprofesionální člověk. Její jednání je opravdu neskutečné! Již od dveří vám tyká. Její diagnoza "tak jsi nemocnej no a co" a léčba "jdi si lehnout" jsem zažil na vlastní kůži a píší to zde i ostatní. Člověka akorát poníží a kulantně naznačí, že jí akorát otravujete. Naopak sestřička Vaňková je bezvadná usměvavává a ochotná paní. Pokud se mistr světa Boháčová snaží svým jednáním odehnat pacienty, aby měla méně práce, tak se jí to daří! Už nikdy k ní nepřijdu. Neuvěřitelný zážitek. Škoda jen, že jsem rozhovor s ní nenatočil.

Vše co jsem si zde přečetla je pravda. Nedostatky jsem přičítala své vztahovačnosti, ale po dnešní návštěvě u paní dr.Boháčové, a přečtení ost.názorů - nejsem vztahovačná. Mudr. Boháčová svým přístupem , který zdůvodňuje , že si na ťu ťu ňu ňu nepotrpí mi zvedla tlak a přivodila průjem. Trochu empatie a vlídnosti by neškodilo. Jinak v její ordinaci se zastavil čas, žádné investice do vybavení , bohužel kvůli přestěhování jsem odešla od vynikající lékařky Mudr. Šeborové, velice toho lituju.Na další změny se cítím už stará, tak to nějak dožiju.
Lacková, Plzeň