2010-2012 asistentka zubního a lékaře na stomatologické klinice 2 v Dněpropetrovsku
2012-2013 soukromá stomatologická klinika Dantist v Krivom Rihe
2015-2017 soukromá stomatologická klinika, Krivy Rih
2014-2015 Specializace- dětského zubního lékařství v Ukrajinské lékařské stomatologické akademie v Poltavě
2011 vzdělávací školení ‘’Sedm kroků k úspěchu léčby kořenových kanálků obturaí.‘‘ v Kyjevě.
2011 vzdělávací školení „ Izolace pracovního pole“ v Kyjevě.
2011 vzdělávací školení ”Prevence ve stomotologii“ . v Kyjevě.
2012 vzdělávací školení “Bělení zubů: mýty a realita“ v Kyjeví.
2013 vzdělávací školení „Praktická endodoncie: Access-tvorba-Obturation“ Dr. Julian Weber v Poltavě.
2015 vzdělávací školení “ Estetické restaurace “v Poltavě.
2017: Uznání vysokoškolského vzdělání a kvalifikací, Univerzita Karlova v Praze.
2017: Člen České stomatologické komory. Rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví České republiky "O uznání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání zubního lékaře na území České republiky"
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 900 Kč
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Evgenia Tomik
Všímavá paní doktorka, jsem šťastná, že jsem se dostala k ní. Potřebovala jsem akutně ošetřit zub a zrovna měla volné místo na další den, to mě doslova zachránilo a nyní u paní Olgy i zůstanu nadále v péči.
Vše mi vysvětlila, velice pečlivě ošetřovala zub i kanálky, dokud si nebyla jistá, že je práce odvedena perfektně. Ještě jsem se nepotkala s natolik pečlivým přístupem k ošetření zubů.
Mockrát děkuju.
P.T.M
Úžasná paní zubařka. Od paní zubařky jsem si nechala dělat zubní hygienu a bylo to velmi příjemné, žádná bolest. Kdo má strach ze zubařů, tak ho u této paní zubařky úplně přejde. Hrozně usměvavá, milá, na nic nespěchá, vše vysvětlí.
Filip Vilga
Pani doktorku som navštívil kvôli problémom so zubom, bolo nutné vyčistiť a vyplniť koreňové kanálky. Prístup pani doktorky bol vynikajúci. Vysvetlila mi, aké mám možnosti, cenu zákroku a na koľko stretnutí to bude. Nič nenútila, len radila. Zákroky boli takmer bez bolesti, vždy sa uisťovala, či je všetko v poriadku. Samotné prostredie ordinácie je navyše útulné, s relatívne novými prístrojmi. Vrelo odporúčam.
andrejd1
Byl jsem na hygieně a všechno výborné, v zubech mi nezůstal ani jeden zubní kámen a celý proces byl téměř bezbolestný. Paní zubařka je velmi pečlivá a snaží se vám vše vysvětlit. Určitě doporučuji.
Máša
Jediný lékař, který mi vysvětlil jaké kroky by bylo dobré podniknout, jak a hlavně PROČ. Zároveň paní doktorka je strašně milá a úsměvavá i po 7. hodině večer :) V ordinaci mají moderní přístroje a před každým úkonem mi bylo sděleno, že ho mám placený od pojišťovny!
Iuliia Seredkina
Paní doktorku, určitě, můžu doporučit, je velmi příjemná a pečlivá, dokazuje, že je profesional ve svém oboru.
Byla jsem u jí dvakrát. Léčila mi zubní kaz. Dosud nemám žádný problem. A také provedla mi kontrolu všech zubů. Planuju se sledovat u ní i dál.
Jana K.
Paní doktorka Aleksandrova je velmi pečlivá a profesionální zubní lékařka. Navíc je velmi příjemná a trpělivá, což jistě všichni pacienti ocení. Paní doktorku mohu tedy jen doporučit.
Jana
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze