2017 - Atestační zkouška a získání odborné způsobilosti jako specialista v ortodoncii
2016 - Orthodontic Summer School Prof. Birte Melsen, Dr. Giorgio Fiorelli. Lido di Camaiore, Italy.
2015 - Aprobační zkouška v oboru stomatologie (NDEB), Kanada, Edmonton.
2014-2017 - Postgraduální studium, Praha, Oddělení dětí a dospelých Stomtologické kliniky FN Motol, oddělení ortodoncie
2012 – Aprobační zkouška v oboru stomatologie, Praha
2008-2010 - Postgraduální studium, Chernivtsi
2003-2008 – Lékařská fakulta Univerzity O.O.Bohomolcja v Kyjevě, obor Stomatologie
Rentgenologické vyšetření
Snímací rovnátka
Vyšetření dětí
Jak fungují ceny?
B.K
na návštěvu ortodoncie jsme se s dcerkou moc těšily. Bohužel již po příchodu do ordinace nám bylo jasné, že buď je někdo naštval před námi a nebo my samotné. Přístup paní doktorky Kyrsh a i sestry byl dost nepříjemný. Jelikož je pro mě první dojem velice důležitý, rozhodla jsem se, že docházet na toto negativní místo co dva měsíce určitě nechci. A je mi moc líto, že byla zklamaná i moje dcera. Určitě najdeme jinou ortodoncii s vřelejším přístupem, kde si nebudeme připadat že jdeme nevhod. Paní doktorka si mumlala něco u počítače než jsem zjistila k mému údivu, že mluví se mnou. Opravdu hodně nepříjemný přístup. Za nás určitě ne.
DK
Pred pani doktorkou jsem zmenil asi 5 jinych zubnich lekaru, ale ted uz nikam jinam. vyborna nova ordinace na praze 6.
Alexandr Hrabový
K paní doktorce Dr. Oleně Kirsh chodím již 5 let a mám jen slova chvály. Nyní už má vlastní ordinaci KEEPSMILE na Praze 6. Paní doktorka je stále skvělá - příjemná, profesionální a ačkoliv má práce nad hlavu, nikdy se na své pacienty nezapomene usmát. Před jakýmkoliv zákrokem paní doktorka dopředu sděluje, co právě dělá anebo bude dělat, což je velmi příjemné. Na návštěvu u ní se velice vždy těším, má dlouhou ordinační dobu a zuby mám krásně rovné :)
Olga Lia
Sono rimasta molto soddisfatta dalla professionalitá e competenza della dott. ssa Elena Kirsh. Lo studio è molto pulito e accogliente. Ci torneró sicuramente!
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den,chtěla bych se zeptat kolik stojí rovnátka na pevno
Dobrý den,rádi bychom Vám odpověděli na Váš dotaz,ale bylo by vhodné jej upřesnit a to telefonicky nebo při osobní konzultaci.
S pozdravem, Dr.Olena Kirsh
před několika lety jsem měla fixní kovová rovnátka. Bohužel byly sundány příliš brzo a zuby se mi vrátily téměř do původní polohy. Mám překřížené přední jedničky jinak všechny ostatní jsou v pořádku (podle mě). Fixní rovnátka už znova nechci, tak se chci zeptat, jestli děláte i rovnátka na noc?
Moc krát děkuju!
Dobrý den,souhlasím s tím,co Vám již napsali kolegové.Nejvhodnější je osobní konzultace s lékařem.S pozdravem Dr.Olena Kirsh
Ortodontisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortodontisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze