Odhadovaná doba odpovědi:

Vážení pacienti, vzhledem k plné kapacitě momentálně přijímáme nové pacienty pouze na stomatochirurgické zákroky (např. extrakce zubu, resekce kořenového hrotu, odstranění cyst čelistí, ošetření úrazů, uzavření gingiválních recesů - obnažených kořenů, implantace, augmentace kosti a měkkých tkání, odstranění uzdiček rtů a jazyka, prohloubení vestibula a jiné stomatochirurgické zákroky), estetické a funkční rekonstrukce chrupu (keramické fazety / korunky atd.) a také se Žádosti o ošetření od jiného lékaře. Děkujeme za pochopení.

Jsem praktický zubní lékař, se zaměřením na estetickou stomatologii, stomatochirurgii, implantologii a chirurgickou parodontologii.
Kladu důraz na bezbolestné a kvalitní ošetření s použitím špičkových přístrojů a materiálů od světově známých výrobců. Individuální přístup ke každému pacientovi je pro mě samozřejmostí.
Filozofii mé práce je, že veškeré stomatologické výkony a zákroky musí být provedené úplně bezbolestně. A to i včetně umrtvení!
Moji spokojení pacienti jsou nejlepší reklamou, svoji práci dělám vždy maximálně kvalitně.
Pravidelně se vzdělávám, zúčastňuji se praktických a teoretických stáží, kurzů, kongresů.
  • zubní lékař - stomatolog

+1 služba

Jak fungují ceny?

Návštěva ověřená
• Umístění: Premium Dental Care • extrakce zubu

Extrakce osmičky byla úplně bezbolestná. Pan doktor je velmi pečlivý a zajímá se o pacienta, aby se cítil v průběhu zásahu dobře.

Umístění: Premium Dental Care • chirurgic...Víceká extrakce zubu Méně

Maximálně doporučuji. U pana doktora Siedakova jsem podstoupil extrakci všech osmiček a vše proběhlo perfektně. Měl jsem z toho velký strach z vyprávění známých, ale pan doktor je neuvěřitelně pečlivý. Bojím se jehel, ale anestezie mi byla aplikována tak, že jsem v podstatě ani necítil, že to již mám za sebou. Vždy mi se vším vyšli vstříc. Jsem velmi rád, že jsem se rozhodl si připlatit a dojet na výkony do Prahy, než je provést zdarma u smluvních zubařů pojišťovny v Plzni. Šikovnějšího stomatochirurga nenajdete.

Umístění: Premium Dental Care • Jiný

Pečlivý, šikovný a příjemný doktor, vše vysvětlí, nikam nepospíchá. Totéž i jeho kolega. Velké plus je i skvělá komunikace recepce, rychlé objednání, hezká ordinace.

Umístění: Premium Dental Care • Jiný

Chtěla bych poděkovat panovi MDDr. Oleksii Siedakovu,doktor mi udělal extrakce 6 zubů a cystu, je jediný, kdo stanovil správnou diagnózu a zavázal se mi pomoci) Při extrakci zubu byl lékař velmi pozorný, na vše se podrobně vyptával a svou práci vykonával velmi pečlivě a bezbolestně) Po operaci lékař volal, zajímal se a celý proces sledoval) Tohoto lékaře vřele doporučuji všem, s ním budete mít ten nejlepší úsměv a zdravé zuby) Ode dneška budu já, moji příbuzní a přátelé ošetřovat zuby výhradně u Oleksiy Sedakova) Toto je zubař s velkým písmenem)

Pana doktora velice doporučuji pro jeho pečlivost, lidský přístup a zubařský um.Jsem moc ráda, že jsou v Praze tak šikovní lékaři a bylo moc fajn spolupracovat)

Umístění: Premium Dental Care • Jiný

Pana doktora jsem si našla na základě šíře jeho odbornosti (u dosavadní zubařky jsme narazily na její limit v tomto ohledu) a výborných referencí. Ač to mám do ordinace poměrně daleko, vyplatí se mi jezdit sem... Již po prvním zákroku jsem získala k panu doktorovi plnou důvěru a vlastně už nemám ani žádné obavy před zákroky, jako se stávalo dříve. I náročnější stomatochirurgické operace dokáže srozumitelně vysvětlit, názorně vše ukázat před i po zákroku, v průběhu operace nic nebolí, neustále se ujišťuje, zda je vše v pořádku a nezanedbává kontroly. Klient má u pana doktora pocit, že je o něj skutečně dobře a profesionálně postaráno. I ostatní personál je moc milý a prostory příjemné. Moc doporučuji!

E
Umístění: Premium Dental Care • extrakce zubu

Rychle, profesionalni, bez bolesti a s durazem vse potrebne vysvetlit. Prijemny peronal i prostredi.

N
Umístění: Premium Dental Care • implantace zubu

Pán doktor je velice ochotný a pečlivý. Vše podrobně vysvětlil a zákrok proběhl v pořádku. Pána doktora můžu všem opravdu doporučit.

Umístění: Premium Dental Care • konzultace

Skvělé!! Jsem klientkou této kliniky už několik let, jsou zde nejpečlivější zubaři, jaké jsem kdy potkala. Všechny problémy se daří odhalit včas, případné zákroky dopadly vždy výborně. Velká vstřícnost v akutních případech a to nehledě na nabitý rozvrh. Poslední zkušenost mi vyrazila dech: potřebovala jsem detailní kontrolu před plánovanou transplantací, včetně několika rentgenových snímků. Po téměř hodinové práci si pan doktor odmítl vzít honorář. Cítím velkou vděčnost.

Umístění: Premium Dental Care • extrakce zubu

Pan doktor je vynikající stomatolog a zubní chirurg. Extrakce horních osmiček u něj proběhla v naprosté pohodě, bez komplikací a bolesti. Vše perfektně vysvětlil a zkontroloval. Z osobní zkušeností vím, že u tohoto zákroku hrozí komplikace, vše se musí pohlídat a dobrá volba stomatologa je důležitá. Pana doktora velice doporučuji pro jeho pečlivost, lidský přístup a zubařský um.

Umístění: Premium Dental Care • chirurgic...Víceká extrakce zubu Méně

Profesionální, pečlivý, empatický stomatolog. Z extrakce zubu moudrosti jsem měla velké obavy, ale všechno (včetně hojení) proběhlo bezbolestně a rychle. Pana doktora můžu opravdu doporučit!

26 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, potřeboval bych extrakci dvou rozbitých stoliček (kořeny se zbytkem zubu), doporučí mi někdo schopného stomatochirurga z Ústeckého kraje ci Prahy a rychlou dobou objednání. Děkuji.

Dobrý den, mohli bychom Vám nabídnout termín extrakce zubů, pro bližší informace, prosím zavolejte na číslo, uvedené v profilu. Děkuji a přeji hezký den. Dr. Siedakov

Dr. Oleksii Siedakov

Dobrý den, chtěl bych si nechat vytrhnout zub moudrosti a kořen rozbité stoličky, mohu vědět kolik by extrakce obou zubů cca stála? Případně doporučit stomatochirurga či kliniku v Praze?

Dobrý den, extrakce zubu u nás na klinice stojí od 1200 Kč. Přeji hezký den. S pozdravem Dr. O. Siedakov

Dr. Oleksii Siedakov
Prohlížet všechny odpovědi