Oleksii Bezvershenko

Zubní korunky

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: ProMag Dental • keramická korunka

Kdyby takto pracovali vsichni zubní lekari a jejich odborne sestry, urcite by bylo mnohem lepe hodnocene ceske zdravotnictvi.
Doporučuji 100% maximální spokojenost

O
Umístění: ProMag Dental • keramická korunka

S panem doktorem Bezvershenko jsem velmi spokojená. Je to skutečně šikovný a profesionální specialista. Oceňuji, že vše ohledně léčby i cenového odhadu dopředu detailně vysvětlil. V případě nejasností mi zavolal a ochotně znovu vše vysvětlil.

Líbilo se mi, že pochválil práci mého předchozího zubaře. To podle mě svědčí o jeho profesionalitě a zdravém sebevědomí, protože si stojí za svou prací a nemá potřebu snižovat ostatní.

Při samotném ošetření byl pan doktor trpělivý, pečlivý a dával si záležet, aby vše probíhalo v pohodové atmosféře. Sestřička taky byla velmi příjemná. S výsledkem jsem nadmíru spokojená. Pana doktora Bezvershenko mohu s čistým svědomím doporučit všem, kteří hledají kvalitního zubaře.

B
Umístění: ProMag Dental • zubní korunky

Pan doktor má velmi citlivý přístup. Vždy předem vše pečlivě vysvětlí. Trhal mi dva zuby, pokaždé bezbolestně. Jsem vděčná, že se mi podařilo najít tak šikovného lékaře.

Umístění: ProMag Dental • ošetření kořenový...Vícech kanálků Méně

Ošetření zubních kanálků bez bolesti,vše co mi bylo řečeno ohledně bolesti bylo úplně přesné.Bílé plomby udělány tak,že to není poznat,zubař velice příjemný a pečlivý.

Umístění: ProMag Dental • ošetření zubního kazu

Skvělý, pečlivý, empatický, pan doktor. I extrakce je u něj relax, jako u kadeřníka.

Umístění: ProMag Dental • ošetření zubního kazu

Pan doktor je skvělý! Chodím k němu již několik let. Vím, že se nemusím bát a čekat na návštěvu ve stresu. Jeho ošetření je vždy naprosto bezbolestné, vše skvěle vysvětlí a je opravdu precizní.

Umístění: ProMag Dental • ošetření zubního kazu

Skvělý zubař na kterého jsem čekal opravdu dlouho. Kvalitně a bezbolestně s vysvětlením všeho co je třeba vědět. Doporučuji!

T
Umístění: ProMag Dental • léčba onemocnění dásní

Skvělý pacientský přístup a zároveň velmi pečlivý.

Umístění: ProMag Dental • ošetření zubního kazu

K panu doktorovi Bezvershenkovi chodím víc než rok a ze zubařů mám obecně obrovský strach. Díky němu a jeho lidskému přístupu tam chodím relativně "rád". Vše mi vždy jasně vysvětlí a hlavně mně jeho zákroky nebolí, je velice empatický a opatrný. Vřele pana doktora Bezvershenka doporučuji.

O
Umístění: ProMag Dental • ošetření kořenový...Vícech kanálků Méně

Pan Doktor se postaral nejen o mé zuby, ale i o mé peněžence. Všechno srozumitelné vysvětlil a udělal dobrou práci.