Odborné dovednosti:
2 500 Kč
Extrakce zubu
1 800 Kč
Oleksii Bezkhmelnytsyn
Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)
Vstupní vyšetření - děti
Jak fungují ceny?
Irina
I've been to 5 different dental clinics in Prague, and this is one of the best! Very personalized approach – you can discuss everything with the doctor before and after the treatment. They work with a microscope, the location is super convenient, and they speak 3 languages.
I highly recommend it!
Michal Soliar
Bezkonkurenční pan doktor a sestřička, všechno hezky vysvětlí, oba dva velmi příjemní a ordinace dle mého názoru špičkově vybavena, doporučuji..
Růženka T
pan doktor mi opravyl zub je sikovny. Hezky zub hezky hodny pan doktor i sestricka je mlada moc mila.
Lucie
Schopný pan doktor a stejně tak sestřička. Oba dva byli moc příjemní a trpěliví. K zubaři se vždy bojím, ale zákrok byl bez bolesti a všechno co dělali mi vysvětlili, takže ke strachu vůbec nebyl důvod :-) . Pan doktor mi našel několik kazů, které moje předchozí paní zubařka vůbec nenašla. Mimo jiné je ordinace nově a moderně vybavená. Je vidět, že se pan doktor i sestřička vyznají v tom, co dělají a zubařinou žijí. Velmi doporučuji.
Skvělý přístup, moderní vybavení. Pan doktor příjemný a všechno hezky vysvětluje, zákrok vůbec nebolel.
Dana P.
Šla jsem za tímto lékařem na doporučení mé vnučky, která ho pravidelně navštěvuje. Setkala jsem se velmi zkušeným lékařem, který mi pomohl opravit můj zkažený chrup. Zároven mi vysvětlil jak mám o svoje zuby dále pečovat, aby mi vydrželi co nejdéle. Vřele doporučuji tuto ordinaci, s péčí jsem byla velice spkojená.
Petr H.
Po přestehování do Prahy jsem hledal nového zubaře. Na doporučení jsem našel pana Oleksii Bezkhmelnytsyn. Mladý, slušný, klidný a pečlivý zubař, který mi ukázal, že se zubaře nemusím bát. Jeho metody a profesionalita mi ukázala, co to je stomatologie 21. století. Sleduje trendy a ví, co dělá. Na křesle při vetším zákroku se snad dá i usnout. (-: Naprosto normální a vstřícná domluva. Doporučuji.
Eva
Sla jsem za timto doktorem s bolesti zubu v kterem mi jinde cistili zubni kanalky. Pan doktor nasel jeste dalsi dva kanalky, ktere byly treba procistit. Minuly lekar je vubec nenasel!! Od te doby o zubu vubec nevim. Jsem panu doktorovi velice vdecna.
Radek
Potřeboval jsem jen dát novou korunku na zub z důvodu opotřebení staré. Nejen, že zubař odvedl dobrou práci s pro mne až přehnanou péčí po celou dobu výměny korunky (několik návštěv), udělal mi i komplexní vyšetření a objevil několik skrytých kazů. Kéž by se takto starala i má předchozí zubařka....
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze