Víta Nejedlého 15, Praha 3, Praha

Psychologické konzultace • 700 Kč

Psychologické poradenství • 700 Kč

Individuální terapie • 700 Kč +1 Více

Krizová intervence • 700 Kč

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Konzultace online • 700 Kč

Psychologické poradenství • 700 Kč

Krizová intervence • 1 Kč +1 Více

Psychoterapie • 700 Kč

Přijímám: dospělí

Aktuálně nabízím online konzultace s využitím aplikací Skype nebo Zoom.
Prosím kontaktujte mě skrz portál Známý lékař, nebo na tel.: *** *** ***, případně na email: ****************** a můžeme spolu probrat Vaše možnosti.

Osobně mám se skype konzultacemi dobrou zkušenost, vyžaduje z Vaši strany jenom klidné místo, kde Vás hodinu nebude nikdo rušit a trochu času na otestování techniky před sezením (15 minut zpravidla stačí), případně doladění na začátku sezení. Po prvním sezení by už mělo být vše v pořádku. Z mé zkušenosti má pro systematickou spolupráci smysl video hovor.

Přes e-mail nebo telefonicky Vám před prvním sezením pošlu svoje Skype jméno nebo pozvánku k videokonferenci Zoom.

Po přidání do kontaktů a ověření si přes chat, že jsme se spojili správně, budu k dispozici v hodinu, která je předem domluvena. Zavolejte, až budete připraven/a. Na první schůzce věnujeme prvních pár minut případným technickým problémům, prosím Vás tedy o dřívější kontakt - 15 minut před domluveným sezením.

Jakékoliv dotazy rád zodpovím.* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

Nejčastěji hledané služby

1 Kč

Oleg Šuk, Po Poli s.r.o.

Oleg Šuk, Po Poli s.r.o.

***Aktuálně***
Poskytuji on-line konzultace a v době krize poskytuji krizovou intervenci zdarma.
kontaktujte mě přes portál Známý Lékař, e-mailem: na oleg.suk@popoli.cz nebo telefonicky na t.č.: 799 525 440
více najdete také na: https://www.popoli.cz/suk-oleg

Vystudoval jsem jednooborovou psychologii na Univerzitě Karlově v Praze a kromě vlastní praxe, kterou provozuji, pracuji v Intervenčním centru jako psycholog s obětmi domácího násilí i lidmi, kteří nezvládají svůj vztek a agresi. Jsem studentem výcviku v procesově orientované práci, kde stále rozvíjím svoje dovednosti a pracuji pod supervizí. Mám také zkušenosti s prací s dětmi s poruchou autistického spektra (PAS).

Myslím si, že na to, abychom mohli v životě zkoušet žít nové věci, potřebujeme někoho, kdo to zkusí s námi. Překročit hranice známého je krokem do nejistoty, kde pomáhá zvídavost, soucit a odvaha čelit s kreativitou a hravostí tomu, co se vynoří. Rád tyto kvality do své praxe s klienty přináším neboť vnímám, že pro práci na velkých životních tématech jsou mocnými pomocníky. Můj terapeutický styl práce je ovlivněn systemikou, jungiánskou psychologií, taoismem, zenem a na tělo orientovanými směry v psychoterapii. Rád pracuji s obrazy, pohyby ale i slovem a analýzou.

Mým snem a cílem je vytvářet vnímavé a vřelé prostředí pro sebepoznávání a změnu.

Ve své praxi se zaměřuji na:

- práci s emočními problémy jako jsou např. úzkosti, deprese, problémy se vztekem, strachem

- párové, rodinné a vztahové problémy

- problémy v komunikaci

- práci s traumatem a studem

- sebe rozvojová témata

- podporu v náročných obdobích v důsledku zásadních životních změn

Délka konzultace je 50 min / 700 Kč
Na první setkání se nemusíte nijak zvlášť připravovat, budeme mít možnost probrat praktické a formální věci, Vaše očekávání, co Vám můžu nabídnout a cokoliv, co budete považovat za důležité.

Při své práci se řídím etickým kodexem České psychoterapeutické společnosti

Pokud se ukáže, že pro Vaše téma by byla vhodná jiná péče, rád Vám doporučím jiné odborníky/odbornice.

(foto Andrea Černá)

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Oleg Šuk? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Chtěla jsem se zeptat když jsem v domácím násilí a moje dcera obtěžování sexuálně není plnoleta bude ji 11 roku jaký psycholog by byl pro nás lepší v Boleslavi a vzal nás co nejdřív dekuji

Dobrý den, v každém kraji je Intervenční centrum, které je specializované na pomoc lidem ohroženým domácím násilím. Intervenční centra nabízejí psychlogickou, právní a sociální podporu, všechno zdarma a často s Vámi můžou spolupracovat i dlouhodobě. V Mladé Boleslavi je IC, web zde - luma-mb.cz
Doufám, že Vám bude informace k užitku a přeji hodně sil,
Oleg Šuk

Mgr. Oleg Šuk