Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Doktor Šottner je velmi příjemný člověk. Vždy vás přivítá s úsměvem na tvari a vřelým podáním ruky. Snaží se vždy vyřešit problém. Před lety jsem chodila k tatínkovi - panu Šottnerovi staršímu, ale bohužel po jeho odchodu jsem zůstala nadále v péči jeho syna. Oba byli a jsou skvělý. Ordinace je krásně sladěna a vybavena. Kabinka je prostorná a dokonce obsahuje i intimní pomucky. Sestřička je neskutecne příjemná a velmi ochotna. Spolu s panem doktorem jsou sehrany tým. Nemam co vytknout a všem slecnam, ženám doporučuji prave tuto ordinaci. Děkuji pane doktore ze jste.
Klímová
Jezdim za panem doktorem už 3.rokem, a vždy s úsměvem. Pan doktor je skvělý. Vše vysvětli, a je moc chytrý. Ordinace v Polne je krásná, a sestřička je také moc milá a hodna. Proste supr dvojka! Doporučuji všem. Chodíme k nemu i s dvěma dcerami.
Pan doktor, který již bohužel není mezi námi, byl nejlepší lékař, co jsem zažila. Jsem moc ráda, že jsem svoje obě těhotenství prožívala právě s ním. Vždy byl ochotný, dělal nadstandard a nebála jsem se ho na cokoli zeptat.
Velice ochotný a milý pak doktor.
Alena
Kladný vztah k peněžní stránce jen potvrzuji. Pokud se např. objednáte telefonicky, je na výpise od zdravot.pojišťovny uhrazena částka za telefonickou konzultaci.Také na stole měl léta dobře čitelný nápis: Od doby co byly vynalezeny peníze, mi nemusíte za mou péči děkovat.Jinak lékař asi dobrý- nic mi nikdy nebylo, 1x ročně prohlídka.Ale byla jsem svědkem, jak odmítl mladou dívku, která chtěla předepsat postinor po prasknutí prezervativu.A dělal jí asi 5 min. přednášku, že není jeho pacientka, ať si jede jinam (do krajského města),.....
janca
S panem doktorem jsem nikdy neměla nejmenší problém. Vždy je milý a příjemný, má skvělý přístup, vše pacientovi vysvětlí. Když jsem šla na prohlídku nervózní, hned po vstupu do ordinace to ze mě spadlo. Chodí k němu i několik kamarádek a všechny jsou s ním spokojeny - neváháme k němu dojíždět z Jihlavy. Sestřička může zpočátku působit odměřeně, ale je také velice milá.
Inis
Po zkušennostech s jednou paní doktorkou,jsem byla mile překvapená z pana doktora. Jsem s ním maximálně spokojená, je to člověk u kterého je i prohlídka příjemná a je to tím,jaký má vztah k pacientkám..pomůže a poradí s čímkoliv!!!já vřele doporučuji..
Lucie
Vřele všem doporučuji.
Výborný lékař a odborník, skvělé chování k pacientkám, vřelý a příjemný, perfektní komunikace.
Já osobně jsem moc spokojená a v žádném případě bych neměnila.
Petra Svobodová
Pan doktor je velmi milý, ochotný a nebojím se ho zeptat na cokoliv, co mě trápí.Je velmi pokrokový a k pacientkám se chová skvěle:)
Hana
Velmi dobrý lékař, jsem moc spokojená, že chodím zrovna k tomuto lékaři a vřele doporučuji. Jeho vstřícné jednání velice uklidňuje nejen v ordinaci, ale i v nemocnici.