Praktický lékař pro dospělé
Sídliště 603, Rotava

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

I

Koukám, že už sem dlouho nikdo nic nenapsal.... Tak tedy já. Pana doktora Rozsívala znám už dlouho a chodím k němu od té doby co začal u nás v Jindřichovicích ordinovat. On totiž pan doktor k nám dvakrát týdně odpoledne zajíždí, takže nemusíme my do Rotavy. Je to dobrý lékař i člověk. Vážím si ho a důvěřuji mu.

S panem doktorem Rozsívalem jsem už několik let nadmíru spokojen. A o své spokojené názory se se mnou dělí i řada přátel, z nichž některým svým správným úsudkem pomohl i v komplikovanějších případech. Samozřejmě, že to je jen člověk a někdy se může zmýlit a pak může jít i o život, jak zde pár lidí psalo. Přesto však je to jen minimální zlomek oproti těm spokojeným. Přeji panu doktorovi ještě mnoho úspěsných let ve zdravotnictví s pokud možno stoprocentní spokojeností všech pacientů.

Pečlivý a starostlivý. Nejde mu jen o peníze je to pan doktor :-)

již léta k panu doktorovi chodím a to i nyní kdy bydlím na opačné straně okresu,vždy mi pomohl,když bylo třeba tak za mnou zašel i domů,nemohu mu nic vytknout,děkuji.Burda Martin

Velmi dobrý lékař. Není co vytknout. Je to můj v pořadí třetí obvodní lékař a jak se říká "Do třetice všeho dobrého".
Děkuji Vám pane doktore!

Š

S panem doktorem mám jen ty nejlepší zkušenosti,vždy vše podrobně vysvětlí,zabývá se člověkem jako takovým,vždy jedná s ochotou a porozuměním!!!!

Nemůžu si na pana doktora stěžovat,mám s ním jen kladné zkušenosti

neschopný a arogantní člověk,který si říká doktor-manžel byl u něj na kontrole,protože suploval za jeho chybějící lékařku,odbyl ho s tím,že simuluje a poslal ho do práce,mnažel skončil na jipce

CHodím k němu už několik let a jsem maximálně spokojený.Vždy mě pomohl
a jeho chování bylo vždy velice příjemné.
Škoda že tu není více takových doktorů.

Služby Pana doktora Rozsívala jako praktického lékaře v Rotavě jsem využíval mnoho let a s jeho přístupem jak po stránce odborné tak lidské, jsem byl maximálně spokojen a to včetně jeho zdravotní sestry. Jevil se mi jako velmi kvalifikovaný a zkušený praktik schopný rozlišit prioritní a akutní problémy od druhořadých a problém, ač zdravotní, zhodnotit i z obyčejné lidské stránky. Pokud jsem byl odeslán na odborné vyšetření, vesměs se potvrdilo jeho podezření na konkrétní zdravotní problém. Dále oceňuji rychlost jeho práce, aniž to mělo vliv na nedostatečný časový prostor pro vyšetření pacienta-prostě mu jde práce "od ruky". Je to lékař na svém místě. Děkuji Vám a přeji mnoho zdraví a spokojených pacientů.