Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o. Jiný

Je hodný a otevřený ke všem jeho pacientům, má hodnou sestru a srozumitelné vyjádření na danou situaci.

Umístění: Poliklinika Břeclav s.r.o.

K panu doktorovi chodim já i mé 3 děti. Jsme velice spokojení, pan doktor i sestřička jsou velice vlídní a trpěliví i k malým dětem ( nejmladší 5 let). Pana doktora mohu jen doporučit a sestřičce děkujeme za její milé chování a zajišťovaní fungujícího objednávkového systému :-)

Velice milý pan doktor, poradí, pomůže. Myslím, že se ve svém oboru opravdu vyzná. Při vyšetření se člověk nebojí, jelikož je v ordinaci příjemná atmosféra.:)

Pan doktor je velmi dobrý lékař, má s ním jen ty nejlepší zkušenosti a děkuji taky jeho ochotné sestřčce Marie Benešová

Pan doktor je odborník na svém místě.Poradí,vysvětlí a je velice ochotný a příjemný.Sestřičku má také velice ochotnou.Pana doktora chválím i za přístup ke starším pacientům,což u nás není.Přihlásila jsem k němu i moji maminku /takže mluvím z vlastních zkušeností/,vlastně už celou naší rodinku.

K panu doktorovi Ondráčkovi chodím již delší dobu, a musím říct že jsem neustále nadmíru spokojená. Chodit k němu mi nedělá problém narozdíl od jiných různých lékařů.

Číslo ověřené

Dnes jsem byla u pana doktora poprve se synem.Mohu jen napsat,jednani,ochota,vstricnost,vse na jednicku.Takovych lekaru vice.

Číslo ověřené

Opravdu skvělý doktor, ochotný, slušný, snaží se pomoct. Lékaře jako je on by měli lépe ocenit, například finančně. S nadsázkou se dá říct, že chodit k takovému lékaři je radost.

je dobrý

Nejlepší,ochotný, spolehlivý