Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
88wlad57
Díky kvalitní péči tohoto prducha skončila moje známá s dekompenzovanou cukrovkou ( kterou bez jakékoliv konzultace s odbornými pracovišti sám od stolu léčil ) na JIP na interně ve VN. Doporučuji tohoto pana doktora všem lidem, kteří mají rádi adrenalinové prožitky - s tímto doktorem se opravdu nudit nebudete. Adrenalinu "Zdar"
J.Bezucha Vážany
Zkušený lékař, jsem u něho 9 let a jsem moc spokojen a pokud bylo potřeba specialisty, nebo odborné vyšetření, na nic nečekal..
Pana doktora si krom odbornosti také velmi vážím za jeho slušné chování a lidský přístup ke mně jakožto pacientovi.
Veřejně mu tímto děkuji a přeji dobré zdraví i mnoho spokojených pacientů...
super doktor
Plně se věnuje pacientovi, má milý přístup
Příjemný,ochotný
nej !!!
Znám MUDR MEZNÍKA přes 30roků.Je to 1mezi doktory.Když doktor čumí do počítače to se Vám?
ICC.K.Bedřich
Uvažuji o změně.
Informace k mému zdravotnímu stavu si na internetu vyhledávám sám.
Vadí mi to,když v dnešní době lékař je bez PC a píše vše ručně,nebo na stroji.
Je to směšné.Poplatky se hází do nějaké "krabičky"-potvrzení o poplatku žádné...Nevzbuzuje to dobrý dojem,30Kč jsou také peníze,dávám je z vlastního důchodu a platím všude-u lékařů,v lékárnách,za léky doplatky...když se to spočítá,je toho dost a měl by jsem dostávat potvrzení bez vyzvání-okamžitě,ne na vyžádaní.Všude,kde se platí,dostanu účtenku,u lékaře nedostanu o platbě vůbec nic,jak to dokážu,že jsem zaplatil?I více-krát za měsíc?
Čekání nekonečné,nic se nezměnilo,ordinace "ubohá"nedej Bůh,omdlít,nebo zkolabovat-není kde se "položit"-lehátko je plné papírů.
Lékař je starší,lidský,ale od stolu se"nezvedne a na tělo nepoloží ruku".Vyšetření "pohledem" a "povídaním"v dnešní době asi nestačí...
Příjemný, chápavý, zkušený - ale měl by mít počítač
František Lavička
Velmi lidský,citlivý a spolupracující.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně