Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Hledejte v názorech
J.S
Pana doktora navštěvuji několik let. Vždy pomůže a velice dobře se s ním popovídá i o běžných věcech. Moc mu děkuji a přeji mu hodně zdraví.
Drtinová1
Pan doktor Mašek je jeden z mála lékařů, který je výjimečný tím, že odstraňuje příčiny bolesti a neordinuje zbytečně léky. Vystřídala jsem v okolí několik lékařů a všichni svorně pacienta odbudou tím, vezměte lék na bolest a na spaní, což neřeší nic. Je výjimečný jako lékař i jako člověk. Mohu vřele doporučit, každopádně si velice vážím toho, že jsem ho po několika špatných zkušenostech našla a určitě bych neměnila. Drtinová
ANAJKA
Dr,Mašek je výborný lékař a již několikrát mi pomohl z dost mizerného stavu. . vřele všem doporučuji jeho pomoc. . Kubičková Jana
Růžena Podskalská
Velice si pana doktora Maška vážím.Je to nejen skvělý lékař,ale i skvělý člověk.Pomohl mi od bolesti zad ,která mě trápila několik let.Od něj vždy jedu nabitá energií.Nikdy jsem se k lékaři netěšila,k němu ano.Děkuji mu za vše.Podskalská Růžena
Diblík Miloslav
Vynikající a vstřícný přístup k pacientovi,komunikativní,ochotný.Zkrátka doktor jak má být.
Rothbauerová
Dobrý den, pan doktor je skvělý.Má ordinaci perfektně zorganizovanou, dodržuje čas objednání, pacientovi
se plně věnuje a hlavní je, že opravdu odstraní příčinu problému. Ne jako ostatní, kteří řeknou, že si máte
koupit brufen a co se dá dělat, věk je tady , atd. Děkuji a vřele doporučuji každému, kdo má potíže, protože
řešení je jisté. Ta úleva je boží !!!!
je nejlepší
Lékař na svém místě.Vynikající přístup k pacientovi.Napraví vám záda bezbolestně. Sestra příjemná milá.A co je zvláštní dodržuje objednací dobu.To jsem zažila poprvé.Děkuji pane Doktore.k
Olda je fakt nejlepší.
Já byla u něj jednou. Byl nekomunikativní, což považuji u lékaře za značné mínus. Dále mi předepsal překvapivě málo cvičení. Napravil mě a vpichl obstříky. Místo na židli seděl na gymnastickém míči, čímž jde velice dobrým příkladem pro své pacienty.