Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Umístění: Poliklinika DAM s.r.o.

Je vlidný, pečlivý umí naslouchat pacientoví, poradit mu, neni formalista. Jeto doktor jako má být. Moc děkují za jeho péči

Píši toto hodnocení již opakovaně, nikdy není zveřejněno..Pan doktor ač mi byl doporučen, mne svým přístupem odradil a určitě ho nenavštívím a zcela určitě nedoporučím. Navštívila jsem ho 2x. Poprvé můj problém absolutně neřešil v podstatě 1/2 hodiny vypisoval do počítače mé údaje a poslal mne domu at prijdu za mesíc, že má další pacienty. Podruhé byl sprostý, když jsem přišla objednaná na čas a čekala jsem v čekárně dvě hodiny, bral další nově příchozí pacienty, když jsem se optala kdy přijdu na řadu, že mám doma malé nemocné dítě, byl velice nepříjemný a prakticky mne vyhodil. Že co si dovoliji se ptát, on určuje přeci pořadí..
Takže děkuji, nesnesu mít arogantního lékaře..

Výborný internista, který mne léčí řadu let a v poslední době i mou manželku. Jsme velmi spokojeni.
manželé podolákovi

Tento doktor je zázrak mně zachránil život při cyklistických závodech když jsem v 70km rychlosti narazil
hlavou do stromu a byl 6 dnů v bezvědomí a z toho 4 dny v klinické smrti.Děkuji pane dokto re jistě si na ,ne pamatujete Luboš Zikmund Plzen

Skvělý diagnostik i lékař. Díky moc za pomoc.

Pan doktor na mě působil na mě jako kdyby ho pacient obtěžoval

Pan doktor je zcela mimořádný člověk a lékař.Můžu zodpovědně říct, že nebýt jeho a jeho excelentních znalostí a odbornosti ,v době když jsem se nalézal v těžké zdravotní situaci ,už bych tady dávno nebyl.On jediný mě dokázal pomoci když jiní doktoři selhali.Svojí neskutečně pozitivní energií ,charismem a lidským přístupem vás obrazně řečeno léčí dřív než zahájí samotnou terapii.Vážím si toho že se na něj mohu s důvěrou a úctou obracet se svými zdravotními i lidskými problémy , pro mě to hodně znamená.Děkuji Vám pane doktore Macharáčku.

Jiří Lát Kladno

Š

Velmi svědomitý lékař,který se zajímá o pacienta ,vynikající odborník a člověk.
Celá naše rodina mu vděčí za řešení zdravotních problému.Pane doktore děkujeme
Šůrovi

Vinikající diagnostik, s velmi lidským a přesto profesionálním přístupem k pacientovi. Vřele doporučuji.

souhlasim,nejlepsi pan doktor byl jediny ktery mi opravdu pomohl,nedovedu si ani predstavit ze bych mela jit jinam :)