Škopová Marie
Pan doktor Macháč je velmi dobrý doktor. Chodíme k němu celá rodina i moji rodiče a moje děti.Je velmi vstřícný, zodpovědný, klidný a obětavý. Má příjemné vystupování , se zájmem o člověka, jako takového, nedělá rozdíly a vždy každého vyslechne. Je velmi všímavý a velmi rychle se orientuje. Možná někteří lidé se rádi rozpovídají, ale i to k životu patří. Pan doktor nic nepodceňuje a má velmi lidský přístup k lidem.Vždy nám všem pomohl. Celé mojí rodině a za to mu patří náš dík. Zůstańte takový pane doktore, máme vás rádi.
Souhlasím se vším, co je zde. Je super.
Výborný a lidský lékař! A byť je to drahé, pokud má pocit, že potřebujete vyšetření odborníka, pošle Vás tam. Možná se u něho v ordinaci čeká o něco déle než jinde, ale je to tím, že lékař se pacientům věnuje a nevypoklonkuje Vás za tři minuty, jak je to, bohužel, časté jinde.
Pan Machač je určitě dobrý lékař. Chodím k němu už pár let a jsem celkem spokojená,ale co mi nejvíc vadí,tak ty hodinové fronty(a je to jen díky tomu,že p.doktor se rád vykecává).Ale jinak je fajn - vyslechne, pomůže.
Markéta A.
Chodím k panu doktorovi už dlouho i můj manžel.Je to člověk klidný,trpělivý,ochotný a určitě odborník!Jen ty čekací doby!!Ale zřejmě je to proto,že pan doktor nikoho neodbývá.A sestřička p.Vašíčková je vstřícná a moc hodná.
Příjemný klidný člověk, a dobrý lékař vždy ochotný vyslechnout si co bolí a trápí a také podle toho pomoci. Za potvrzení a podobné věci ode mě nikdy nežádal nic. Jen čekací doba je různorodá a obvykle dloooooooouhá. Inu, lidé k němu chodí rádi :)
Jiří Žalud
Velmi dobrý lékař, poradí a pomůže. Protože jej navštěvujeme celá rodina již více než 20 roků je to vlastně náš rodiný lékař. Také absolutní spokojenost se sestrou B.Vašíčkovou. Prostě oba jsou super-díky.
Temerovi
Ano, dobrý lékař s lidským přístupem. A zrovna tak i sestřička Vašíčková.Chodíme tam celá rodina už léta a věřím, že budem i nadále.Osobně vím, že mimo pořadí se jde na injekce a na krev, takže jsem jedna z těch co jdou mimo pořadí. Když pam doktor vyšetřuje pacienta, naopak sestřička odbaví jiného.Také vím, že někdo si již pořadí vyseděl, pak si mohl dojít pro výsledky,které se mezitím zpracovaly v laboratoři. Nevím, proč by nezaťukal a musel vysedět další pořadí. To, že musí dovnitř a pan doktor mu k výsledkům musí něco sdělit je samozřejmé.A jest-li dovezou někoho, komu je zle, tak je to i povinnost né?Buďme rádi, že takového doktora a sestru máme.
Štěpánková Vlasta
Velmi dobrý lékař.Cítý s lidmy a umí jim naslouchat.
Leo
Musím souhlasit s předchozím názorem včetně toho že bere pacienty mimo pořadí.