Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Zdroj17
Pan doktor je výborný lékař.Vždy se pečlivě stará o své pacienty.S pacientem si i popovídá, poradí.Sestřička je také fajn.Čekající doba je občas delší,ale z důvodu kvality,ne kvantity.Parkování, veřejné WC,kafomat)),knihovna. Bezbariérový přístup.Ordinace je za radnicí.
Pavel Bdinka
Pana doktora znám bezmála 40 let, slušný, lidský, přátelský k pacietům, velice obětavý, pravý rodinný lékař, nikdy se za ty roky nestalo že by někoho
z rodiny odmítl ošetřit mimo ordinační dobu on ji v podstatě má 24 hod. denně
to platí i o sestře v jeho ordinaci !!!!!!!!!
Zuzana Hájková
Nemůžu uvěřit, že jsem měla štěstí na tak výborného praktického lékaře! Po každé návštěvě odcházím s ordinace v naprostém úžasu, kombinace obrovského profesionála s lidským přístupem, jeho nekonečně dobré nálady a diagnostický um z něj dělají špičku v lékařském oboru. Na takového lékaře budu v čekárně klidně čekat celé dopoledne.
Vlasta
Obětavý,výborný,lidské chování nemůžu říci ,nic proti němu.Sestřička je to stejné,výborná krev i injekce na výbornou. Děkuji.
Josef
Vynikající praktický lékař, který nemá své dny, jako někteří jiní doktoři. Vždy se snaží pomoci fundovanou radou.
Radka Rychlíková
Nejlepší lékař a nejlepší sestřička :) s panem doktorem máme celá rodina ty nejlepší zkušenosti. Můžu jen doporučit!!!!
zuzka
Dávám to nejlepší ohodnocení, protože si to pan doktor zaslouží. Je výborný diagnostik, vždy vše odhalí, pomůže a poradí. Umí naslouchat. Chodím k němu už asi 15 let a jsem vždy příjemně překvapená. Na sestřičku paní Konečnou nemůžu jinak než pět chválu. Za všech okolností příjemná, odborně poradí jako lékař a krev umí odebírat na výbornou! Je velice milá a obětavá.
oudovalenka
Pro pana dokrora mám jen samou chválu. Je to profesionál a zároveň skvělý člověk.
Mnohokrát pomohl jak mě , tak i mé rodině. Jeho obliba je ostatně patrná i v počtu jeho pacientů. I když se tu hovoří o osobě pana Blanáře, ráda bych také vyzvedla jeho skvělou zdravotní sestru paní Milenu Konečnou.
Pane doktore děkuji!!!
bibi
Pan doktor Blanář je nejlepší lékař na světě, mohu to říct, protože jsem žila několik let v zahraničí a procestovala spoustu zemí. Jezdím k němu už snad 20 let a nevadí mi dojíždět z Brna, kde jsem měla s lékaři velmi špatné zkušenosti. Pan doktor je vždy milý, vstřícný a vyléčí každý problém. Není mu nic zatěžko a je velmi empatický. Kdo si na něj stěžuje toho nechápu a má právo výběru lékaře. Mimoto byl pan doktor letos zvolen Nejoblíbenějším lékařem roku 2012 a dostal ocenění z rukou ministra, takže jsem velmi šťastná, že u něj mohu být v péči. Ing. Libuše Krejzlíková
Milana Svobodová
V Kloboukách bydlím jen rok a je mi 60 roků. Mohu říct, že pan doktor Blanář je nejlepší praktický lékař, kterého jsem poznala. Vždy milý, vstřícný, fundovaný a vzhledem k tomu že mám chronická onemocnění a během tohoto roku jsem měla i závažné akutní onemocnění poznala jsem, že své práci opravdu rozumí. Milana Svobodová