Ordinace
Na Mýtě 1556/10, Ostrava

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Pan doktor je skvělý. Zbytečně psa netrápí nicneříkajícími vyšetřeními, za ktere si ostatní veterináři berou několik set a jsou vlastně k nicemu. Pokud má zvířátko problém, tak to správný páníček pozná a doktorovi popíše co se děje. Taky když jdu k doktorovi jdu tam s konkrétním problémem, který potřebuji vyřešit a doktor mě neprohmatava celou. V případě potíží vždy vyslechne, na psa "koukne" a páníčka uklidní. Někteří to berou jako odbývani. Za mě je to přesně ten důvod, proč se pejsek neklepe už 200 metrů před ordinací a návštěvy pana doktora mu nevadí. Když se zeptám, že něco nechápu, vždy mi slušně odpoví. Já taky jsem ve svém oboru špička a když něco popisuji ostatním, tak mi nedochází, že mluvím moc odborně. Radši pana doktora než ty veterináře, kteří na Vaši lásce ke zvířátkům jen rejzuji.

Z
Umístění: Ordinace Jiný

K panu doktorovi chodím už |adu let se svými kočkami a vždy spokojenost. Chodí k němu i moji známí, co mají psy i kočky a nikdo u něj problém neměl.

N
Umístění: Ordinace Jiný

Chodime pravidelne uz pres 15let s pejsky, vzdy nam pomohl,poradil a vylecil. I kastrace male fenky probehla v poradku. Ma velice lidsky pristup a priznive ceny. Takze za nas palec nahoru.

I
Umístění: Ordinace Jiný

Zlatý pan doktor! Člověk se může spolehnout uklidní ho. Zkušenosti pana doktora odhalí diagnozu. Je nad věcí. Byli jsme s podezřením na pyometru se starší fenkou. Absolvovali jsme SONO vyšetření.

Umístění: Ordinace Vleklých zánět prstu u psa

Profesionální přístup, příznivé ceny.
Se psem jsme chodili k drahým veterinářům a jediné co dělali, byli neustále nové antibiotika, které způsobily akorát to, že pes přestal jíst i pít. Pan doktor psův stav posoudil, s ničím neotálel, naplánoval operaci, tu velmi odborně a šetrně provedl a pes je v pořádku. Děkujeme a nadále budeme využívat pouze služby tohoto veterináře.

Umístění: Ordinace

Pokud vám nejde o plášť nebo vyvoněnou čekárnu ale o zdraví zvířete určitě neváhejte a navštivte pana veterináře, zatím jsem byla jen jednou jelikož zatím nebyl důvod ale rozhodně né naposledy.

Nejlepší veterinář, jakého znám! Na nic si nehraje a hlavně má vždy pravdu. Pokaždé nám pomohl, ať už s kočkami, tak i s pejsky. Opravdu je to člověk na svém místě.

Super Dr. Mám jokra 6 měsíců, poradí pokeca. Super přístup, malé se věnuje celou dobu .... a je levný chapavi

Perfektní doktor nikdy bych neměnila, má velmi lidsky přístup a je levný a pro zvířatka udělá vše.Mám jezevčiky a jokšírka jsem velice spokojená

K panu doktorovi chodím i s pejskem i s kočkou a jsem velmi spokojená, jako jeden z mála si neúčtuje jen když řeknete dobrý den, co chcete vědět to vám ochotně poradí, za mně maximální spokojenost :-) Pokud někomu vadí že nemá bílý plášť a ordinaci dle jejich představ, může si vybrat jakéhokoliv jiného veterináře, já osobně bych k jinému už nešla.