Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Bělení zubů • Hrazeno pojišťovnou
Implantáty • Hrazeno pojišťovnou
Keramické korunky • Hrazeno pojišťovnou
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Bělení zubů
Implantáty
Keramické korunky
Pavel Livonec
Diky pani doktorce se konecne tesim na kazdou dalsi navstevu zubare. Predesle nazory presne vystihuji kvalitu prace. Cely tym v Alfadent je super!
Anna R.
Paní doktorka je skvělá!! Jemná, pečlivá, výborně umí pracovat s anestezií - nikdy nic nebolí. Přesně jak píše uživatel pode mnou, člověk by řekl, že má tak sto let praxe - její zacházení s jehlou, vrtačkou, ale i při čištění kanálků nebo trhání zubu je přesné a precizní. Lepšího zubaře jsem nepotkala.
Kristína
Naprosto skvělý přístup paní doktorky, maximální profesionalita, neuvěřitelná empatie, přátelské jednání, a hlavně- je na ní vidět, že opravdu chce pomoct, a to co nejkomfortnějším způsobem, nic nebolí, ví přesně, kde vrtat, jak přesně má nasměrovat injekci, člověk by řekl, že má tak sto let praxe; i přesto jak je mlaďunká a sympatická:) Jo a někdy si i zpívá, což mi vzalo i ten poslední kousek fobie ze zubařů! Doporučuji na 101%. Kristína
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám problém se zuby. Když jsem byl mladší, kašlal jsem na čištění zubů apod. Teď už to ale nedoženu. Taky mi v tom asi nepomůže můj zubař. Chci se zeptat, dá se někde udělat zákrok, ať už pod celkovou anestezii nebo aby to bylo bezbolestné, kde mi spraví zuby? Jedná se asi o 8 zubů. Děkuji.
Dobrý den, samozřejmě, to není problém, po vstupním vyšetření, kde zhodnotíme problém, můžeme pro Vás objednat ošetření v analgosedací. Více se můžeme domluvit během vstupního vyšetření.
S pozdravem, Kryčfalušij Oksana
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze