Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Já jsem se radši přeregistrovala jinam. Špatná zkušenost, špatná diagnostika. Odtažitý přístup.

S paní doktorkou jsem velmi spokojená! Vždy se snaží najít příčinu problému,nikdy nedává antibiotika zbytečně,pomúže,poradí.Neměnila bych! Tímto děkuji za její péči a ochotu.

Paní doktorka je moc fajn a čeho si na ní vážím : nedává zbytečně antibiotika, aniž by neposlala nejdříve na vyšetření, nevzala krev, zkrátka šetří zdraví mého syna a jsem jí za to vděčná .... děkuji za její péči, nikdy jsme neměli problém a že už jsme nějaký čas s nemoci strávili, stejně tak po nemocnicích ...

na doktorku si já nemůžu stěžovat přístup dobrý k dětem a ¨pokaždé když jsme šli s problémem tak pomohla.

nechci soudit jaký je kdo odborník, jen vím, že včasná a správná diagnoza našeho syna, ho ochránila před velkými zdravotními problémi.

Paní doktorka má asi jen své oblíbené pacienty. Jakmile jsem za ní přišla, že má syn problém...bagatelizovala to a když jsem si doporučení k odborníkovi vymohla(2 roky to trvalo) tak se přilo na to, že syn měl být dávno odoperovaný.....