Psychologické konzultace • 1 200 Kč
Koučování • 1 200 Kč
Partnerská psychoterapie • 1 200 Kč +2 Více
Psychologické poradenství • 1 200 Kč
Psychoterapie • 1 200 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické konzultace
Ostatní služby
Koučování
Partnerská psychoterapie
Psychologické poradenství
Psychoterapie
Psychoterapeutické centrum
Jsem absolventkou jednooborové psychologie na FF UK v Praze (2007), kde v rámci doktorského studia přednáším psychologii rozhodování a pracuji na výzkumných projektech zaměřených na životní spokojenost a štěstí. Na toto téma jsem napsala knihu Rozhodování a intuice (Schautová, Praha: Portál, 2016), k dostání v každém větším knihkupectví.
Absolvovala jsem pětiletý výcvik v Gestalt psychoterapii, certifikovaný výcvik telefonické krizové intervence, akreditovaný výcvik v psychologickém koučování a certifikovaný kurz hypnózy a hypnoterapie. Jsem členem České asociace psychoterapie (ČAP) a Evropské Asociace Gestalt Psychoterapie (EAGT).
V průběhu studií jsem pracovala jako externí psycholog pro personálně-poradenskou společnost Hill International. Dva roky jsem působila také na krizové lince pro děti. V letech 2006-2009 jsem působila jako konzultant ve společnosti McKinsey & Co., kde jsem získala zkušenosti v oblasti businessu a strategického poradenství. Poté jsem pracovala ve společnosti QED Group jako psycholog a kouč a ve společnosti Raiffeisen BANK jako vedoucí projektů změny firemní kultury. Nyní mám soukromou terapeutickou praxi a věnuji se své rodině.
Peter
K paní Schautové jsem se dostal s problémy s pamětí a poruchou soustředění. Přes několik testů jsme zjistili povahu mých stavů a začali pracovat na nápravě. Její profesionální přístup mi velice pomohl najít cestu k práci na sobě. Rozhodně jí doporučuji.
Petra
Jestli potřebujete empatickou, hodnou a upřímnou psycholožku, která vám opravdu pomůže, pak je pro vás Nina tou pravou. Chodila jsem na terapii už k více psychologům a Nina je rozhodně mezi nejlepšími. S klidným svědomím vám ji mohu doporučit.
Tomas N
K Nině jsem se dostal už ani nevím jak, ale by to skvělá volba. Po dlouhých letech práce v zahraničí jsem se vrátil domů a stále jsem se necítil jako doma a nedokázal jsem přijít na to proč. Z tohoto zdánlivě banálního zadání jsme se postupně propracovali vcelku hluboko a podařilo se nám odkrýt příčiny a hlavně co s tím dělat, jak defakto najít cestu sám k sobě a dále pracovat na sebepoznání a sebezdokonalování. Rád se občas k Nině vracím, pokud nastanou nějaké další věci, na kterých bych chtěl pracovat a jsem rád, že jsem poznal někoho tak otevřeného, komu jsem schopen svěřit defakto neintimnější věci. Vřele doporučuji. Tomas
Iveta
Ač jsem se k návštěvě terapie velmi dlouho odhodlávala, pouvažuji to nyní za jedno z mých nejlepších životních rozhodnutí. A vděčím za to právě paní Schautové, která mi svým milým a zároveň velmi profesionálním přístupem pomohla najít cestu sama k sobě a sílu postavit se čelem k mým problémům. Na každé sezení jsem se těšila a odcházela jsem vždy s o trochu lehčím srdcem, až jsem jednoho dne zjistila, že je všechna ta tíha pryč. A za to Vám Nino velmi děkuji.
Iveta Š.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze