Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Alena Vozatárová
Přešla jsem od jiné zubarky a musím říci,jak lékařský přístup,tak i velmi lidský přístup na jedničku.opravila mi zub od předchozí zubarky,která nedokázala tento problem vyřešit.a hlavně má s bolesti pochopení a vše bezva vysvětlí.a nebojí se k ní jít ani má 7.léta dcera a 1,5 letý syn, protože to s nimi umí.všem doporučuji.
jirka S
Jsem dlouholetý pacient paní doktorky. S péčí a chováním usměvavé paní doktrorky jsem velmi spokojen. Trhání "osmičky" i opravu téměř rozpadlého sousedního zubu před několika roky provedla tak, že mi zachráněný zub dodnes bez problému slouží. Pravidelnou péčí o chrup se sice snažím o to, aby paní doktorka neměla příliš práce. Pokud už musí provést nějaký zákrok, provádí ho profesionálně a mám dokonce pocit, že s jistou dávkou něžnosti. Za péčí a odbornými radami paní doktorky neváhám dojíždět z jiného obvodu.
Lucka Kambová
tuto zubařku znam od děctví a jsem s ní velice spokojená
čumil
Naprosto nejhorší zubní lékařka všech dob. Nechápu tady ty velmi dobré hodnocení. Každý, kdo k ní chodil mi stále vymlouval, ať k ní již nechodím, nevěděl jsem proč ji tak nemají rádi..., poznal jsem to, až mi "rozdrbala" zdravý zub, protože si prostě spletla zdravý zub s vykazeným a vykazený nechala. A poslední kapka byla, když jsem za ní přišel s koňskou bolestí osmičky. Nevím, jestli za to mohl blížící se víkend, ale po vyšetření mi suše oznámila, že neví co s tím..., ať přijdu za půl roku. Od té doby chodím jinak a je to úplně ALE ÚPLNĚ O NĚČEM JINÉM! Sama nová zubařka se ptala, jestli jsem si ty zuby spravoval opilý sám, protože střízlivý člověk a tuplem vystudovaný by takové zhovadilosti nikdy neproved. Ke krvavé Nině už nikdy!!!!!
?!?
To si snad paní doktorka píše sama , jinak to není možné !!! Chodil jsem k ní protože v naší obci zubař nebyl a jsem rád , že už nemusím ! Termíny se několikrát posunovaly , práci si šetřila tak aby ji měla pořád , platil jsem jako mourovatý a nevěděl pořádně za co , potvrzení jsem od ní nikdy nedostal ! Po přechodu ke svému nynějšímu zubaři jsem musel rok chodit aby mi dostal chrup do pořádku ! Opravdu to nejsou pomluvy , jen holé konstatování faktů - z mých známých k ní nechodí už nikdo !
Jsem její dlouholetý pacient a mohu jen doporučit! Skvělý přístup, všechny postupy předem vysvětlí...
Odbornice ve svém oboru, lidský přístup, jsme naprosto spokojeni. Děkujeme za dlouholetou péči o celou naši rodinu a do nového roku přejeme jen to nejlepší. Pacienti z Mikulčic.
Karel
velmi spokojený
Jana P.
Souhlasím se vším co je zde napsáno,nikdy bych paní doktorku neměnila.
Luděk K.
Nechci přechvalovat, abych se ještě k paní Doktorce dostal... ale už roky se do křesla těším :) a nebojím se!
Rychlé, kvalitní a téměř bezbolestné ošetření :)