Nádražní 241, Jilemnice
Nazory
---
Když jsem zde byla poprvé s tím, že mám vždy při menstruaci příšerné bolesti a mám ji 10-14 dní, neudělala žádná pořádná vyšetření, pravděpodobně ji ani nenapadlo, že by mohlo jít o endometriózu...předepsala mi kapky proti bolestem, které mi absolutně nezabíraly.
Preventivní prohlídky pro mě byly utrpením, protože to bolelo. A pokud mi něco bylo, nikdy mi neřekla co - to jsem si pak musela vyčíst sama z informačních letáků u léčiv.Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Paní doktorka je velmi pečlivá, alespoň tak soudím z osobní zkušenosti. Působí možná odměřeným dojmem, ale to je zřejmě spíš snaha o profesionální vystupování. Po prapodivných zkušenostech s Mudr. Hassou jsem u p. doktorky velmi spokojena.
Nemůžu si stěžovat:-)
Příjemná, lidská :-) Doporučuji:-)
velmi dobra :-)
Já jsem s ní spokojená, nemůžu si stěžovat.
Absolutně špatný "doktor" Buď se vylečte sami nebo jděte k šarlatánovi. Furt lepší než tahle napodobenina lékaře.Skutečně raději bez komentáře.Jiný lékař je výhra.J.
B
BZ
Chodím k ní od svých 18let. I ted když jsem mimo Jilemnici bych jí neměnila.
Vždy vyslechne a když je nějaký problém tak poradí. I do telefonu, když se informuju zda tam bude příjemná. Vychází vstříc.
Taky jsem slyšela stížnosti, ale já si nemohu vynachválit.
manžel
Vím že zde může psát každý, tím se nechci nikoho dotknout,ale víme jak to na internetu a v diskuzích chodí.Nic méně hodnocení na paní "doktorku" neudělám.Moje hodnocení berte jako hodnocení člověka, ona doktorka je možná na papíře.Jako člověk je svině a jako doktor, pro to nemám slov....
V každém případě se jí vyhnout, jak již bylo psáno.Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
N
novotná
za sebe určitě doporučuji - zatím jsem s ní neměla žádné problémy
Upravit nebo spravovat profilObjednejte se na ZnamyLekar.cz