Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
• Fakultní nemocnice Nitra, Slovensko 2001 - 2007
• Nemocnice Nové Zámky, Slovensko 1997 - 2001
Všeobecná chirurgie
David Procházka
Po radikálnějším zhubnutí jsem musel podstoupit odstranění převislé kůže. Byl jsem u paní doktorky Toríškové. Teď už je moje přeměna kompletní a jsem moc spokojenej. Ta změna je fantastická moc děkuju paní Doktorce, jsem velikým dlužníkem.
Martina Pírková
I když mám již za sebou luposukci bříška, bylo nezbytné ještě podstoupit miniabdominipalstiku, protože povislá kuže v okolí pupíku zůstala. Bylo mi to doporučeno již při první konzultaci, ale já jsem hlava dubová a chtěla jsem pouze liposukci, tak jsem si teď dala další zákrok. Ale rozhodně nelituju, na zákroku jsem byla u paní doktorky Toriškové a myslím, že nyní to bude top a perfektní výsledek. Dětičky určitě stojí za nějaké nedostatky na postavě, ale je vážně príma, když s tím může člověk něco udělat :-)
Výborná lékařka s profesionálním přístupem a s velice milým vystupováním. Za mě super. Mohu vřele doporučit.
Eva Zinková
Velice bych chtěla pochválit paní doktorku Toriškovou za profesionální přístup a za skvěle odvedenou práci. Moc děkuji a můžu paní doktorku jen doporučit.
Pavla Kosová
U paní doktorky jsem podstoupila zvětšení prsou. Jsem velice ráda, že jsem se rozhodla pro zákrok právě u paní doktorky, je velice pečlivá a starostlivá, co se týče operace i péče. Výsledek je perfektní. Za mě velice doporučuji.
Milada
Dobrý den všem, před 1,5 rokem jsem byla u paní doktorky Toriškové na abdominoplastice s liposukcí. Jsem s výsledkem velice spokojená a paní doktorce moc děkuji za zvýšení mého sebevědomí a za kompletní změnu mého života.
Tomas
Byl jsem u pani doktorky Toriskove na abdominoplastice s liposukci a muzu vsem tuto lekarku doporucit! Je velice mila, profesionalni a velmi pecliva. Je velka skoda, ze tady pani doktorka nema vice hodnoceni, ale kdyz jsem byl na klinice v Holesovicich, tak jsem si vsiml, ze operuje z velke casti zahranicni klientelu.
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze