Individuální psychoterapie (50 minut) • 1 300 Kč
Konzultace online • 1 300 Kč
Psychologické poradenství • 1 300 Kč +1 Více
On-line konzultace • 1 300 Kč
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
Psychologické poradenství
Ostatní služby
On-line konzultace
Terapeutovna Karlín
Ve své terapeutické praxi (od r. 2020) se zaměřuji na práci s dospělými.
Prošla jsem si celou řadou specializovaného vzdělávání jako např. vedení terapeutického rozhovoru, kompletní kurz krizové intervence a kurz v krátkodobé kognitivně behaviorální terapii (k - KBT).
Svou práci pravidelně superviduji, což považuji za účinný nástroj profesního posunu a zvýšení kvality služby.
Nabízím individuální psychologické konzultace pro dospělé, kteří se ocitnou v náročné životní situaci a chtějí se aktivně podílet na změně a situaci tak lépe zvládnout.
U dospělých se může jednat o témata spojená s:
- depresí, pocity prázdnoty,
- s úzkostmi, strachem,
- emočními obtížemi,
- krizí v zaměstnání či v partnerském životě,
- rozvojem osobnosti,
- nízkým sebevědomím a sebehodnocením,
- podporou a doprovázením při těžké životní události či změně.
Od roku 2017 pracuji jako poradenský psycholog, kde je mojí hlavní náplní péče o děti a žáky od 3 do 18 let. Jedná se především o diagnostiku, intervenci a konzultace s dítětem, ale i s jeho rodiči.
Od září ZMĚNA terapeutovy na adrese Sokolovská 44, Karlín.
Paní psycholožce jsem moc vděčná za to, že mi byla velkou oporou. Díky terapii nyní dokážu pracovat s bolístkama, které jsou součástí mého života a zároveň jsem dokázala najít sebe samu.
Ještě jednou moc děkuji a všem, kteří potřebují podporu vřele doporučuji!
A. S
S vedením terapie jsem byla moc spokojená, na každém sezení jsem se cítila komfortně a celkově přístup paní Vaňkové mi vyhovoval, určitě bych dál jen doporučila. Moc Vám ještě jednou děkuji.
Děkuji a doporučuji, paní Vaňková je kvalitní psycholog, velmi vstřícná a empatická.
Petra N.
Trošku se spožděním ale přeci
Moc děkuji paní Vaňkové za úžasný přístup. Ani nevíte jak moc jste mi pomohla.
Děkuji a všem doporučuji. P.N.
A.B.
Paní Vaňková mi velice pomohla.
Nikdy předtím jsem neměla zkušenost s terapeutem a z první návštěvy jsem byla nervózní, ale u p. Vaňkové jsem se cítila velmi komfortně.
Líbil se mi její přístup. Byla velmi vstřícná ochotná a milá. Určitě doporučuji.
Kristýna K.
Paní Nikola mi pomohla ve chvíli, kdy jsem se cítila ztraceně. Navrhla mi několik technik pro zlepšení mého stavu a sezení s ní mě přiblížily k pochopení sama sebe. Ještě jednou bych jí tímto chtěla poděkovat a doporučit ostatním.
Kristýna M.
Ke slečně Syrovátkové chodím už několik měsíců - terapie probíhá online, z počátku jsem měla z této formy obavy, ale nepotvrdily se. Mám několikaré zkušenosti s psychology a měla jsem velký problém najít někoho dobrého. Na základě těchto zkušenosti musím říct, že slečna Syrovátková je fantastická a v krátké době mi velice efektivně pomohla se širokým spektrem neduhů a věřím, že pomůže mi i v budoucnu. Z celého srdce ji mohu doporučit. Také bych ocenila organizaci sezení, je dochvilná a pečlivá.
Lucie N.
Sezení bylo velmi příjemné. Vyhovovala mi časová flexibilita, kterou slečna Syrovátková nabízí. Šla jsem k ní na doporučení a určitě budu docházet na pravidelná sezení.
Anna
Jsem velmi vděčná za každé sezení, které jsme společně s paní psycholožkou měly. Doporučuji všem, kdo marně hledá cestu z těžké životní situace.
Nikola je sympatická bytost, umí naslouchat, vede sezení tak, aby si člověk přirozeně našel odpovědi na svá témata.
Děkuji!
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze