Analýza nutričního stavu • 1 000 Kč
Nutriční terapie • 1 000 Kč
Nutriční vyšetření • 1 000 Kč
Zobrazit ostatní profily nutričních terapeutů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Analýza nutričního stavu
Nutriční terapie
Nutriční vyšetření
PORADNAproNI
Výživu jsem vystudovala na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity. Na poradenství mám ráda především komunikaci s lidmi a hledání možností k pomoci. Moje práce je založena vždy na vědeckých poznatcích. Při setkání ženě naslouchám a přináším oporu.
Pracovala jsem v Poradně pro zdravou výživu a odvykání kouření na Masarykově onkologickém ústavě. Velkou část své praxe jsem působila především v obezitologické a diabetologické nutriční ambulanci na II. interní klinice ve Fakultní nemocnici u svaté Anny v Brně. Taktéž mám pracovní zkušenost z poradny pro děti v Brně.
Jsem certifikovaná laktační poradkyně Laktační ligy. Mám kurz laktačního poradenství také od Přirozeného kojení a online kurz Podpora dojčenia kontaktom koža na kožu od Mamila.sk.
Mimo praxi jako nutriční terapeut dlouhodobě spolupracuji na výuce nutričních terapeutů a dalších nelékařských profesí s Masarykovou univerzitou a Národním centrem ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů. V současné době mám interní úvazek na Střední zdravotnické škole a Vyšší odborné škole zdravotnické sídlící na Merhautově v Brně, kde působím jako odborný učitel nutričních asistentů a nutričních terapeutů.
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Nikola Prokešová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor