Bělení zubů • 7 990 Kč
Dentální hygiena 60 minut • Od 1 500 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Průběžná 633/89, Praha
Od 1 500 Kč
Ordinace Čisté zoubky-Praha 10
D.H.
Profesionální přístup, vždy perfektní práce, vysvětlení všech ošetření i následné vhodné péče, jsem maximálně spokojená a na těším se vždy na další návštěvu. Děkuji za veškerou péči!
Filip K.
Super! Od začiatku až po koniec velmi príjemná návšteva. Každému doporučujem! Slečna Nikola je príjemná a šikovná.
Lucie S.
Velmi příjemná a profesionální paní Nikola! Děkuji za cenné rady a především za bezchybnou práci, za pár měsíců se opět objednám!
altruist
Slečna Nikola je pečlivá a šikovná. Případné dotazy Vám kompetentně vysvětlí. Doporučuji ji jako velmi dobrou dentální hygieničku.
Jakub Rosůlek
Hygiena byla provedena perfektně, vše probíhalo hladce. Slečna Procházková je velmi vstřícná a milá. Doporučuji všem a to včetně těch, kteří se bojí! Výsledek opravdu stojí za to.
M. Klipacka
Velmi problematické partie byly ošetřeny téměř bezodkladně a já moc děkuji! Profesionální přístup i rady.
Jakub K.
Byl jsem velmi spokojen, paní Procházková mi pečlivě odstranila zubní kámen a pigment, všechny zuby mám krásně bílé. Skvělý osobní přístup.
Aneta Křešťáková
Ustní hygiena šetrná, vše pečlivě a stručně vysvětlí. Z bělení zubů jsem byla nadšená! Fakt skvělá práce. Velmi doporučuji.
LJ
Přìjemná, pečlivá, jemná :-). Už teď se těším na další návštěvu, kdy mi bude paní hygienistka bělit zuby. Paní Procházkovou všem velice doporučuji.
Dita H.
Ošetření super. Slečna Procházková je velmi jemná, rychlá, přitom pečlivá, vstřícná, vše vysvětlí a ukáže. Zatím nejlepší hygiena, kde jsem v Praze byla a už neplánuju jít jinam. Rozhodně doporučuji. Kromě toho, že je to velmi příjemná osoba, má i velmi příjemné ceny :)
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze