Jsem psycholog a terapeut. Mám zkušenosti v oblasti psychologického poradenství, psychoterapie a lektorské činnosti. Zkušenosti v praxi jsem získala prací s dětmi, dospělými a rodinami - vztahová a rodičovská témata, dále s žáky a učiteli na základních školách a s oběťmi trestných činů.
Ve své soukromé praxi pracuji formou psychologického poradenství a individuální terapie. Jedná se o dlouhodobou podporu a pomoc pro ty, kteří vnímají nepohodu ve svém životě. Setkávání je zaměřeno na osobní práci s klientem na tématech a zátěžových situacích jeho života, podporu zlepšení interpersonálních vztahů a hledání řešení krizových momentů v životě.
V terapii jsem především průvodcem klienta. Respektuji individualitu každého klienta a je pro mě rovnocenným partnerem v dialogu. Cestu ke zlepšení jeho situace nacházíme společnými silami.
Psychologické konzultace • 800 Kč
Psychologické poradenství • 800 Kč
Individuální psychoterapie • 800 Kč +3 Více
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili PhDr. Nikola Petrek? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Psychologové v okolí