Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

S paní doktorkou mám ty nejlepší zkušenosti. Během mého těhotenství nechtěla nic podcenit, byla opatrná. Narodila se mi ve 40.tt nádherná holčička. Paní doktorka vždy vše vysvětlí, vyslechne, odpoví a nabízí možnosti řešení. Důvěřuju jí, protože má dlouholetou praxi a ví, o čem mluví.
Nedávno mi zaváděla tělísko Mirenu a zavedení proběhlo opravdu rychle, bezbolestně, zkrátka profesionální práce.
Navíc má krásnou moderní čekárnu i ordinaci a moc milou a příjemnou sestřičku.
Takže děkuji a doporučuji!

Jak je již zmíněno paní doktorka je opravdu velmi usměvavá.Vše jen odlehčuje a když přijde problém do zprávy uvede vše v pořádku bez komplikaci a bolesti jen aby měla stůl čistý. Musím podotknout že se v mém těhotenství jednalo o Hellp syndrom a paní doktorka všechny skutečnosti a příznaky přehlížela.Na pohotovost jsem dorazila za 5 minut 12 kde jsem ani ja ani dcera nemusely přežít. Takže za mě pokud si chcete pokecat a zasmát se tak ano ale pokud chcete profesionální péči tak za mě určitě NE

Rozhodla jsem se změnit lékaře a dobře jsem udělala. Dnes jsem byla u paní doktorky poprvé a všem doporučuji...příjemná a usměvavá. Sestřičky jsou také fajn. Prostě bezva atmosféra, při které z Vás spadne všechen stres :-) děkuji.

Skvělá lékařka, všechno vysvětlí, je moc milá a hodná, jsem moc spokojená, více takových lékařů :-)

B

Jsem ve 38 tt těhotenství a už teď je mi líto, že se s paní doktorkou Nikol Stefaniszekovou nebudu "vídat tak často". To není doktorka, to je anděl. Vždy pozitivně naladěná, usměvavá, ochotná pomoci s čímkoliv, vysvětli, poradí... Je to klenot celého Gynetu a českého porodnictví.

Dnes jsem se s paní doktorkou setkala poprvé ve stacionáři pro maminky s rizikovým těhotenstvím a jsem velice spokojená s vysvětlením a přístupem, který měla. Kdyby tak byla i u porodu byla bych klidnější.Děkuji

Skvělá lékařka, moc milá sestřička! Oceňuji profesionální a osobní přístup paní doktorky. Mohu jen doporučit!!!

Jak už zaznělo, tak paní Dr. je velmi milá, vždy vše bere s úsměvem a vysvětlí i nevysvětlitelné. Je to první lékař, který se zajímá o to, aby se mé polycystické vaječníky daly co nejdříve dopořádku. Vřele doporučuji všem, je to bezkonkurenčně nejlěpší lékařka, ke které jsem kdy chodila. Kdyby bylo 6 hvězdiček, tak jich dám 6 :) Sestřička je super, o tom není debat.

Můj dřívější gynekolog byl řezník, který se naprosto nezajímal jestli mě něco bolí nebo jak mi je, když jsem přišla s problémem odpověď byla?"hm" Za to paní doktorka je přesný opak, citlivá, ochotná, vždy všechno vysvětlí, pomůže. Je vždy usměvavá s pozitivní náladou. Sestřičky v ordinaci taktéž

Velmi milá, vstřícná, citlivá a hodná paní doktorka. Chodím k ní teprve pár měsíců, ale je to první lékař, který byl ochoten něco dělat s mými polycystickými vaječníky. Oproti mému bývalému gynekologovi, který můj zdravotní stav dospěl skoro ke katastrofě jsem nyní velmi spokojená. Sestřička je taky úžasná.