Pokud nejsou na výběr termíny, zkuste zavolat do ordinace.
Jinak dentální hygienistka je v dnešní době nedílnou součástí dentálního týmu. Nejen že Vám zuby očistí od zubního kamene, plaku a pigmentů, ale také provede praktickou instruktáž hygieny včetně výběru správných dentálních pomůcek.

Pouze perfektní dentální hygiena, instruovaný a motivovaný pacient vedou k úspěšnému vyléčení zánětu dásní, parodontitidy, předcházení vzniku zubního kazu a další.

Pracujeme s nejmodernější technikou a nejkvalitnějším postupem ošetření dle GBT protokolu.

Brom&Dent s.r.o.,
Dubská 3314, Teplice

Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolí

Instruktáž domácí dentální hygieny

Jak fungují ceny?

Umístění: Stomatologická péče Dentální hygiena (45-60 minut)

Absolutně skvělá péče, výstižné vysvětlení, pečlivá práce. Paní Nicole je opravdu člověk na svém místě.

Návštěva ověřená
Umístění: Stomatologická péče Dentální hygiena (do 30 minut)

Příjemná hygienistka, precizní práce. Přišlo mi fajn, že se účtuje opravdu za čas, který strávím v ordinaci, ne fixně za hodinu. Doporučuji

Umístění: Stomatologická péče Dentální hygiena (45-60 minut)

Som veľmi spokojný, všetko mi bolo detailne vyšetrené. Objednám sa k pani Rennerovej aj na budúce.

Umístění: Stomatologická péče Dentální hygiena (45-60 minut)

Skvělá zkušenost. Vše krásně vysvětleno, vyčištěno. Nic nebolelo. Doporučeny vhodné kartáčky. Doporučuji.

Návštěva ověřená
Umístění: Stomatologická péče Dentální hygiena (do 30 minut)

Moje první návštěva a naprostá spokojenost. Profesionální přístup ve všech směrech. Nikdy dříve, u jiných DH, jsem neměla tak dokonale vyčištěné zuby. Navíc v milé atmosféře. Nedá se vytknout absolutně nic. Mohu vřele doporučit.

Umístění: Stomatologická péče

Mám za sebou již druhou návštěvu ordinace a jsem moc spokojená.
Slečna je velmi precizní, zuby byly nádherně vyčištěné, zároveň mi vysvětlila, jak se o ně mám sama správně starat, za což jsem velmi ráda, protože jsem měla v technice správného čištění zubů velké mezery. Určitě doporučuji.

Umístění: Stomatologická péče

Poslední doby jsem střídal DH docela často, ale zde jsem velice spokojený. Zůstanu paní Nicol věrný klient :)

Číslo ověřené
Umístění: Stomatologická péče

Milý a profesionální přístup i péče. Jsme naprosto spokojeni a rádi se budeme vracet. Nicol doporučujeme!

T
Číslo ověřené
Umístění: Stomatologická péče

Poprvé na dentální hygieně. Vše krásně vysvětleno, technika čištění zubů i mé dotazy. Oceňuji i trochu "drsnější" přístup, kdy mi paní dentální hygienistka řekla narovinu, že zuby vyčištěné perfektně nejsou, což mi otevřelo oči (pro někoho by to mohlo být drsné, ale já hodnotím jako +). Jsem zvědavá na kontrole, jak si obstojím. :)

Umístění: Stomatologická péče Hygiena + Pískování zubů s Air FLow Classic

Velmi milá,vstřícná, profesionální s velmi lidským přístupem.Vše mi bylo podrobně vysvětleno.Návštěvu ordinace mohu všem jen doporučit.

Odpovědi

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, máte také dárkové poukazy?Chtěla bych k vánocům .Díky Petra

Dobrý den, dárkové poukazy na dentální hygienu máme, tudíž není problém jej zakoupit. Buď v hodnotě dentální hygieny nebo v hodnotě kterou si řeknete (třeba na pomůcky navíc). Osobní předání je nejsnažší řešení i na domluvu :).

Nicole Rennerová, DiS.

Dobry den uz treti den me boli kost v puse pod zubami mam to trosku natekle coto muze byt bolito kdyz polikam i pri skousnuti jamam takovi problem ze mam panicky strach ze zubare jen slisim vrtacku utikam muzete mi poradit jak to prekonat a co stim mam delat sveho zubare bouzel nemam dekuji za odpoved

Mám stejný názor na vaši otázku, jako kolegyně.

Nicole Rennerová, DiS.