MUDr. Nelly Hošková

Zubař Více

Samostatná ordinace PL - stomatologa
č.d. 48, Mšec

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Taky jsem byla s paní doktorkou spokojená. Chodila jsem k ní od malička. Ale odešla jsem kvůli její sestře a dlouhým objednacím lhůtám. Byla jsem objednaná dva měsíce dopředu a týden před tím, mi sestřička sdělila, že mne objednala na den, kdy mají volno. Přeobjednání mi nabídla opět za dva měsíce. Ikdyž jsem jí sdělila, že už je to akutní. A když jsem jí řekla, že si najdu jiného zubaře, vysmála se mi, že mně stejně nikdo nevezme. Pracuji ve firmě, kterou živí zákazníci a za tohle jednání bych dostala okamžitou výpověď. Doktora jsem našla, a jsem s ním spokojená, sice nemá tak dobře vybavenou ordinaci, ale nikdy nečekám víc jak 15 minut, objednání mají max. tři týdny, a pokud se stane, že vás ten den nemohou vzít, náhradní termín je do dvou dnů a sestřička se za to ještě velice omlouvá. A hlavně pokud mám akutní problém, ošetří mně okamžitě.

Bohužel jsem dost smutná..i malym dětem se musí dávat dohromady zoubky, běhat pak po zubní pohotosti je síla...a hlavně zděšení, když jiný zubař vidí, jak má dcera zoubky zanedbané péči někoho jiného?!?!

Paní doktorka je super : Je ochotná , milá a umí to i s malými dětmi .

jsem velice spokojená, profesinální přístup. Když jsem byla malá, vzala mně prý asi ve 4 ráno do ordinace jako akutní případ, když mi jiná zubařka zuby poškodila. Od té doby k ní chodím po půl roce a zuby mám v perfektním pořádku.

Byla jsem velmi nespokojena. Na vlastni oci jsem videla ze akutniho pacienta ktery se ji tam nekolik hodin kroutil bolesti, poslala pryc s tim, ze ma prijit pristi tyden. Rada bych ji videla na jeho miste.

Velmi profesionální a milá paní doktorka,která si umí poradit snad s každým problémem.(u mě zatím vždy).Spolu se sestřičkou tvoří skvělý tým.

Zubní lékařka na svém místě.Velice šikovná,poradí si i opravdu se závažným problémem.Mohu ji jedině doporučit.

Velmi spokojená nejen s přístupem, ale i se samotným zákrokem.

Chodím tam už dost let, pravidelně dvakrát ročně. Musím jenom chválit, žádná stížnost. Jen objednací doba by mohla být kratší, nicméně to je dnes normální u všech dentistů.

Paní doktorka je opravdu na svém místě, ordinace je na malou vísku velmi dobře vybavená. Chodila jsem k ní spoustu let a byla jsem spokojená. Musela jsem však odejít kvůli personálu. Je smutné, že když doktorka je tak příjemná, ostatní jsou pravý opak. A taky ty dlouhé objednací lhůty.