MDDr. Negar Tajmirriahi

Zubař Více

Číslo licence : 99782538

Kontaktní údaje

Preventivní a konzervativní stomatologie, endodoncie, fixní a snímatelná protetika

Členka České stomatologické komory

2023 úspěšné ukončení studia na lékařské fakultě Univerzity Karlovy v anglickém jazyce

2024 úspěšné složení zkoušky z českého jazyka podle požadavků ministerstva zdravotnictví
  • Zubní lékař - stomatolog

Extrakce zubu Hrazeno pojišťovnou +11 Více

Keramická korunka • Od 10 000 Kč

Odstranění zubního plaku Hrazeno pojišťovnou

Ošetření kořenových kanálků • Od 3 500 Kč

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Vstupní vyšetření

Odstranění zubního plaku

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Dentamin • ošetření zubního kazu

Paní doktorka velmi šikovná a milá. Sestra též , provádí veškerou činnost důkladně a komunikuje s pacienty zda je vše v pořádku.

Umístění: Dentamin • vstupní vyšetření

Byla jsem teprve na první návštěvě, ale prozatím hodnotím velmi pozitivně. Paní doktorka je opravdu sympatická, snaží se vše vysvětlit. Opravdu se snaží porozumět člověku, paní sestřička taky super.

Musím se podělit i o zážitek z dentální hygieny. Protože mi bylo paní doktorkou doporučeno jít na dentální hygienu k paní Buršíkové. Nikdy jsem na dentální hygieně nebyla, ale mohu potvrdit, že zážitek byl stejně příjemný jako s paní doktorkou Negar. Paní Buršíková taky vše krásně vysvětlila a byla opravdu příjemná a lidská. Pokud mi bylo něco nepříjemné snažila se to udělat rychleji a nebo dokonce přestala a poradila mi co udělat proto aby to pro mě bylo příjemnější.

Doufám, že mé návštěvy budou v budoucnu ve stejným duchu!

Umístění: Dentamin • prevence zubního kazu

Velice empatická lékařka.
Přijímá pacienta na čas , velice krátká objednací doba. Paní doktorka vše vysvětlí a poradí.
Další plus je, že je opravdu jemná a pečlivá.
Sestřička je taky super :-)