Bělení zubů

Estetická stomatologie

Implantáty

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Rodinný zubar s.r.o. ošetření kořenových kanálků

Fantastický, empatický a hlavně precizní pan zubař. Po změně 2 zubařů a přetrvávajících problemů se zuby, jsem konečně našla zubaře, kterému absolutně důvěřuji, opravdu se snaží zub zachránit pokud je tam šance.
Vřele doporučuji.

Umístění: Rodinný zubar s.r.o. extrakce zubu

Dnes extrakce vrchni stolicky 6.Az na trochu bolesti pri napichnuti nervu,vse probehlo bez komplikaci.Pan doktor je sikovny,a zakrok bezbolestny I pritom ze zub byl velky a hluboky,dekuji panu doktorovi I celemu kolektivu eurostom :-)

Veliká spokojenost a pana doktora mohu jen doporučit ( taky jsem tak již udělal ). Přešel jsem k tomuto lékaři od své stávající lékařky a byla to velice dobrá volba. Preciznost, ochota, profesionalita, lidskost, cena a celkově velice kvalitní přístup...

Perfektni zubar, doporucuji vsem znamym v Londyne. Prvni den 4a pul hodiny, pak myslim dalsi dny po 3h v kresle. Nebyl jsem objednan, cas si vzdy nasel. Skoro nebolelo a zubare opravdu nemusim. Skvely personal, nemluve o tom ze ceny lidove. Peclivost mu neni cizi, podle meho nazoru jeden z nejlepsich zubaru vubec. Zuby uz necitim, zubaru se uz nebojim a urcite se tam stavim znova..

Jsem velice spokojena s pane doktorem. Prijemny a mily, vse vysvetli nez zacne pracovat. Po zkusenostech u jinych zubaru mohu pana doktora doporucit. I pro ty, kteri se nejen boji preventivni prohlidky ale i zakroku. Je setrny, peclivy a dava si opravdu zalezet na svoji praci.