algeziolog, léčba bolesti a paliativní medicína
privátní praxe v CR 12 let
praxe v zahraničí Tunisko 1,5 roku, Velká Británie 4 roky celkem praxe 30 let
Akupunktura, nitrožilní aplikace vit. C, anesteziologické nervové blokády • Od 50 250 Kč
Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 3 Více
AKUPUNKTURA • 350 Kč
APLIKACE VITAMINU C V INFUSI • 850 Kč
BOTOX I PRO LECBU MIGRENY • 2 000 Kč +1 Více
LECEBNE OBSTRIKY, BLOKADY • 250 Kč
Zobrazit ostatní profily anesteziologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
AKUPUNKTURA
350 Kč
Nemocnice Nymburk
Akupunktura, nitrožilní aplikace vit. C, anesteziologické nervové blokády
Lidická 2144/108, České Budějovice
2 000 Kč
LECEBNE OBSTRIKY, BLOKADY
250 Kč
Lenka S.
Naprosto úžasná paní doktorka, pacienta vyslechne, vysvětlí diagnózu a pečlivě zvážit léčbu. S usměvavou sestřičkou tvoří báječný tým.
len.hermanova
Paní doktorka je velice milá, vstřícná a její profesionální přístup je na vysoké úrovni. Pochvala patří i sestřičce. Velká spokojenost. Děkuji
janazvanovcova
Doporučuji ve všech ohledech. Paní doktorka mě při mých ukrutných bolestech zad opět postavila na nohy. Dostala jsem tu nejlepší péči, informovanost o mé bolesti, příčině bolesti a především indikace léčby. Ochota a lidský přístup. Ráda se na ni v případě potřeby znovu obrátím. Skvělá paní doktorka.
zs
Paní doktorka je opravdu člověk na svém místě. Empaticka, s profesionálním přístupem. Jsem ráda, že k ní docházím a že jsme "vychytaly" bolest. Návštěva je vždy příjemná.
A jako bonus má sympatickou sestřičku, která je též profesionál ????
Pedro
Natasa je nejlepsi zenska na svete, vi jak na to, ma kouzelny rucicky a chytrou hlavu.... je taky zivel, profik a ochotna zkusit to v cem treba jini lekari selhali... spravila mi zada a diky ji opet lyzuju, sportuju a mam prima naladu... Nataso diky tobe mne zas bavi svet. Tesim se, ze te zase nekdy uvidim. Zdravim Pepu. Tvuj kanadsky pacient pete
Stanislava
Paní doktorka je člověk na svém místě.Milá,vstřícná ,chápající.Vyslechne,neskáče do řeči a opravdu poslouchá co pacient o svých problémech říká.Je pravda,že na čas kdy jste objednáni,se nikdy nedostanete,ale je to tím,že pacienty vyslechne opravdu poctivě.Vyptává se na podrobnosti a dlouho zvažuje postup léčby.Jsem jednou z pacientek,která se díky ní dostala včas na operaci,hrozilo ochrnutí.Praktický lékař tvrdil,že si vymýšlím.Chodím k této lékařce již sedmým rokem a vždy se mnou jedná na rovinu a léčí dané problémy.Díky ní chodím a nejsem odkázaná na vozík.Je to opravdový profesionál.Mohu jen doporučit.Slávinka
milasaloun
Profesionál v tom nejlepším slova smyslu. Cítění s pacienty, maximální snaha o uzdravení pacienta, v případě onemocnění trvalého rázu snaha o co největší zmírnění bolesti. Velmi lidský přístup, velmi příjemné jednání s pacientem, člověk se opravdu těší, nemá pocit že obtěžuje. Vřele doporučuji.
Velmi lidský přístup, vysoká profesionální úroveň, opravdu pomůže, velice sympatická, věnuje se pacientovi...