Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
P.Č.
Paní doktorka byla neuvěřitelně milá, ochotná, pomohla mi od bolesti zad, vše vysvětlila. Jsem velice spokojená.
lenaxoxo
Paní doktorka je velice neochotná, nesympatická, arogantní, s akutní blokádou krční páteře mě objednala až za takřka týden, rozhodně nedoporučuji. Celkově hodnotím jako nejhorší zkušenost s lékařem vůbec.
Jan
Spokojenost. Pani doktorka je prijemna a maximalne se mi venovala.
Urcite pujdu znovu pokud budu mit problem
Markéta
já jsem prozatím s paní Doktorkou spokojená. Vždy se mi plně věnuje, je milá, klidná a moc dobře si pamatuje. Ještě uvidíme, jestli mi pomůže zbavit se mých obtíží. Nicméně její přístup je bezvadný.
janokopecky
Bezvadná lékařka, pomohla mě i mé manželce. Doporučuji vřele. Jsem pacientem z ulice, žádný známý, ani příbuzný.
Vynikají, svědomitá lékařka.
Vážená dámo z 3.4.2011.
Nemusíte být arogantní abyste se s doktorkou Dvořanovou dostala do sporu,stačí jen pokud si stěžujete na její léčebné postupy,které vás poškodí.Toto jste evidentně nezažila a i následující velmi bolestivé období po "procedurách"zmíněné,tak laskavě ponechte každému názor,který má. Určitě si zde nikdo neprávem nestěžuje!Pokud máte jen pozitivní zkušenost se zmíněnou lékařkou tak Vám srdečně gratuluji a nemíním Vám nic vyvracet.Každý máme prostě svůj názor na její péči,tak jej respektujte.Aroganci,lhaní,tzv.krytí zad,výsměch,nadávky,to jsem u této lékařky SKUTEČNĚ ZAŽILA-bohužel!!Ať se Vám to líbí nebo ne!
Paní doktorka svým profesionálním přístupem pomohla mé 17leté dceři po úrazu kolene. V nemocnici ji to skvěle 2x odoperovali, ale na 100% hybnost nedávali ani naději. Díky Mudr. Dvořanové je noha v pořádku. Ještě jednou moc děkujeme.
příjemné vystupování,ochota,lidský přístup ke zdravotnímu problému,nechápu komu se zdají paní doktorka a její matka arogantní,jediná možnost je že jsou sami stěžovatelé arogantní a agresivní.zažila jsem tam arogantního pacienta a přesto se k němu chovaly slušně, já osobně bych s ním vyrazila dveře.
Velmi ochotná a vstřícná lékařka s citlivým přístupem k pacientovi a s příjemným jednáním.
Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze