MUDr. Nataša Bulová

Urolog Více

Kontaktní údaje

Urocentrum Brno
Purkyňova 35e, Brno

Zobrazit ostatní profily urologů v okolí

Umístění: Urocentrum Brno • Jiný

Vyšetření u MUDr. Bulové, ke které chodím 15 let bylo vždy v termínu a přesné, nemusím čekat., profesionální a příjemné jednání paní doktorky i celého personálu. Zákroky provedeny bezbolestně. Doporučuji všem návštěvu Urocentra k vyšetření urologických problémů a preventivních prohlídek.

O
Umístění: Urocentrum Brno • Jiný

Po půlročních zdravotních problémech s bolestmi jsem u žádného doktora neuspěla.Po doporučení jsem se objednala k Mudr.Nataše Bulové.Paní doktorka je vstřícná,milá s klidným a odborným přístupem.Stanovená léčba zabrala! Děkuji
Mohu doporučit - pěkné prostředí,vlídný personál.

Umístění: Urocentrum Brno • Jiný

Par let zpet jsem prisel s urologickymi problemy. Pani doktorka me privitala slovy, ze co tu dela tak mlady muz, ze vetsinou sem chodi dedeckove. To jsem bral jeste s humorem. Cim vic jsem se snazil byt mily, tim vic byla neprijemna, arogantni. Zacala ze me delat simulanta a svadela me potize na to, ze malo piju. Poprve v zivote jsem zacal premyslet, ze se zvednu a odejdu o lekare.
Presel jsem k jine doktorce, hned mi byly udelany testy a zjistena pricina mych problemu, ktere se musely okamzite lecit.
Pisu tuhle recenzi az po letech, protoze kdybych ji psal driv, obsahovala by hodne vulgarnich slov.

Umístění: jiné místo

Velmi milá, sympatická a vstřícná lékařka, s asertivním přístupem k pacientovi, bez známek suché rutiny a vyhoření !

Umístění: Urocentrum Brno

velice ochotná a milá paní doktorka, 5 let mě různí lékaři léčili na různé nemoci a tato paní doktorka mi jako první po 5 letech neskutečné bolesti udělala ultrazvuk a hned bylo jasné, co mi je, navíc obvolala i jiná specializovaná oddělení a domluvila mi u nich schůzku, takže se vše rychle začalo řešit a já jsem mohla mít po operaci konečně klid, takže mohu jen a jen doporučit

S paní doktorkou jsem velice spokojená, profesionální a milý přístup. S problémem mi ochotně a účinně pomohla.

T

S paní doktorou jsem byla velmi spokojená, je pečlivá, příjemná a vždy si věděla rady. Mohu jen doporučit.

Velká spokojenost! Chodím za paní doktorkou už dlouho. Má velmi příjemné vystupování a pochopení, což je pro mě podstatné. Vždycky mi pomohla a dobře poradila. Já mohu jedině doporučit, neměnila bych!

F

Byl jsem naprosto spokojený. Hustil jsem jí klíny do hlavy, poučil jí o nesmrtelnosti chrousta a ještě si to vesele poslechla. Navíc jí nevadily mé upřímné názory, což se cení. Velká škoda, že jsem u ní byl jen jako na záskok. Hned bych jí vyměnil.

G

Neochotná, protivná přístup až nelidský, místo aby vám pomohla, když ji o něco požádáte odpoví vám odsekáváním a jak jinak, než vám nevyhoví. Do lékařské zprávy nenapsala nic o bolestivosti, na kterou se mě ještě sama zeptala- ba naopak napsala - nebolestivé a další informace, ze kterých vyplývá, že by se musela zvednout a vyšětřit - což neudělala. Při první návštěvě mi hned vrazila "urologocký čaj" za 50kč, který se měl platit u sestry, vzhledem k tomu, že mi již několikrát dříve nebylo doporučeno urologické čaje pít, nechala jsem ho sestře a vnucování tohoto produktu (se kterým odcházel každý vyšetřený pacient před i po mém vyšetření) mě rozhořčilo ještě víc!