Zubař Více

Mladá Boleslav 1 adresa

AvramovaDent s.r.o., zubní ordinace
Bezručova 547/14, Mladá Boleslav

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna + 4 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: AvramovaDent s.r.o., zubní ordinace Jiný

Nemám ani najmenšiu vec na vytknutie.
Všetko s profesionálnym prístupom.
Keby tak pracoval každý zubár.

Umístění: AvramovaDent s.r.o., zubní ordinace Jiný

paní doktorka mi velice pomohla. Jsem s jejím ošetřením hodně spokojena a jako lékaře ji mohu jedině doporučit. Je pečlivá a profesionální s lidským přístupem. Víc takových lékařů. Děkuji

Umístění: jiné místo zubní vyšetření

Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená, je profík a milá . Chodím k ní již několik let a každá práce,a záchrana a ošetření mých zubů byly provedeny na výbornou. Tímto jí ještě jednou děkuji. Jana

Děkuji a těší mne vaše hodnocení, vážím si vaší důvěry. Avramova

Paní doktorka Avramová je nejlepší zubní lékař,s jakým jsem se doposud setkala. Nejsem jednoduchý případ, cokoliv se mi dělo,bylo to komplikované. K paní doktorce jsem přišla zoufalá. Paní doktorka před ní mi v ústech zlikvidovala a pokazila,co mohla. Paní doktorka Avramová mi všechny problematické zuby zachránila a odvedla naprosto profesionální práci. I lidsky naprosto úžasný člověk. Paní doktorce vděčím za mnohé.

Děkuji a těší mne vaše hodnocení, vážím si vaší důvěry. Avramova

Dnes jsem byla u paní doktorky na čištění kanálků a můžu říct,že ošetření bylo naprosto bezbolestné.Paní doktorka i setřička jsou velmi hodné a paní doktorka vše dobře umí vysvětlit.Objednávací doby jsou taky velmi krátké.Určitě paní doktorku doporučuji.

Děkuji a těší mne vaše hodnocení, vážím si vaší důvěry. Avramova

Přešel jsem z Hradce Králové a minimáně po stránce komunikace a dialogu ohledně zákroku je to nesrovnatelné. Na výsledek práce je brzy hodnotit, ale zatím jsem spokojen. Vždy je mi plánovaný postup velmi odborně, ale pochopitelně vysvětlen a konzultován. V minulosti mám spíše zkušenost, že si zubař dělá co chce a já to jen zaplatím a doma se divím co mi to tam zase vyvedl :)

Dr. Nataliia Avramová

Děkuji, vážím si vašeho uznání, jsem ráda, že jsem vám mohla pomoci.
Avramova

Velmi podprůměrná zubařka ke které se člověk objedná s problémem a ona mu po prohlídce řekne, že je na to málo času, takže se problém přesouvá a přesouvá a přesouvá. Díky této paní zubařce jsem již přišla o tři zuby. Takže jí opravdu nikomu nedoporučuji.

Paní Veroniko,
nestává se, aby pacient přišel o tři zuby vinou lékaře, ale většinou svoji špatnou péčí o svůj chrup. Bohužel, k lékaři často přicházejí pacienti až ve fázi již značného poškození zubů a lékař se snaží o záchranu. V mé ordinaci se převážně setkávám s pacienty s dobrou péčí o své zuby a jejich požadavkem je, jak co nejdéle zachovat zdravé zuby a případně s využitím nových technologií provést rekonstrukci zubů. Obecně platí, že řešení vážného, rozsáhlého problému vyžaduje rezervovat více času. Moji snahou je vždy provést zákrok co nejdříve, lépe problému předcházet, a to nejlépe pravidelnou preventivní kontrolou.
Tento přístup, k péči o své zdravé zuby asi nebude váš případ, paní "Veroniko" (pokud to není pseudonym - 19.5., před dvěma měsíci, "Veronika" kritizovala jiného lékaře ze stejné kliniky, jaká to náhoda ...), ve své evidenci pacientů nemám Veroniku, u které by byla provedena extrakce tří zubů ani násobné přeobjednání na pozdější termín. Pokud dochází k přeobjednání, stane se tak na základě požadavku pacienta a to se naopak snažíme najít termín před původním termínem.
Máte-li seriozní připomínku nebo požadavek, můžeme ho řešit otevřeně, osobně v ordinaci a ne inkognito.
Avramová