Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
B.R.
Arogantní lékařka bez špetky empatie. S úkonem na minutu se musíte znovu objednávat, zpoždění deset minut (ordinace na nové adrese - záměna poliklinik - omluva a vysvětlení se v potaz nebere), byť v čekárně není jediný další pacient musíte se objednat na nový termín, ať jste přijeli odkudkoliv a máte jakýkoliv problém. Bohužel najít v Pardubicích kožního lékaře je velmi těžké, takže proč se takto nechovat....
Renata
Jednoduse arogantni,rychla,jdete-li na pihy,nepokladejte jine otazky,musite se znovu objednat,stridani falesneho usmevu a ve vterine vazny oblicej,nechapu...nebylo mi prijemne,myslim,ze toxickych chvil v zivote clovek zaziva dost a tak je potreba se jim vyhybat.
A.J.
Lékařka je arogantní. Asi spoléhá na to, že je v Pardubicích málo kožních lékařů a podle toho se zřejmě chová. Z návštěvy jsem měla takový pocit, že i kdybych měla dojíždět na kožní do Hradce k této doktorce už víckrát nepůjdu.
Martin P.
Dnes domluvený zákrok - odstranění drobných benigních výrůstků (5 ks) a JETT PLASMA MEDICAL.
Vše v naprostém pořádku, sestřička i paní doktorka velmi milé, skvěle vysvětlený postup zákroku a další případná opatření nebo možnost objednání.
Za mě naprosto v pořádku.
K. Götzová
Za více než dvacet let první dermatoložka, která moje potíže s pletí brala vážně, efektivně vyřešila, dobře poradila a přitom neprosazovala žádné drahé procedury, ale jednoduchý, účinný přístup doplněný jasným vysvětlením. Oceňuji její profesionální a přitom velmi zdvořilý přístup, věcnou komunikaci, kdy ovšem současně máte pocit, že se vám lékař dostatečně věnuje a v danou chvíli je tu skutečně jen pro vás.
S.K.
Paní doktorka arogantní, po celou dobu kouká do počítače, bez nějakého náznaku zájmu o pacienta, po 8 měsících léčby mé problémy stále přetrvávají. Dle zprávy od paní doktorky jsme prý ale spokojená a vyléčená. Nedoporučuji
Nananuka P.
paní doktorka je vcelku milá osoba a setřičku má skvělou ale s mým problémem mi vůbec nepomohla ani po skoro dvouletém léčení...jsem ze svého problému nešťastná a stále jsem věřila, že mi poradí co s tím...hledám nového lékaře
TN
Pokud jste atopik, jediné co vám napíše jsou kortikoidy...to ale není řešení, jen "náplast" na problém. Dost často je arogantní a pokud jí něco řeknete, je schopná vás ztrapnit a udělat si z vás oslíka...V PCE se těžko shání kožní o tom žádná, ale to že napoprvé čekám 2 měsíce, kde si část svého problému dokážu vyřešit sama je fakt do nebe volající. "Léčí" mě skoro 1 rok...Ekzém se mi od té doby od 1000% zhoršil.
OPRAVDU NEDOPORUČUJI
VD
!KONEČNĚ! mi někdo vysvětlil, co mi vlastně je. A hlavně mi to vyléčil. Stačila k tomu jedna půlhodinová návštěva ordinace po předchozím několikaletém trápení jinde. Mnohokrát děkuji paní doktorko :-)