Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Paní doktorka je naprosto profesionální, kompetentní, pečlivá a skvělá. Perfektně a trpělivě poradí, věnuje se a ke všemu je moc milá. Jsme moc rádi, že se o nás stará! Laušmanovi
k.chookies@seznam.cz
Paní doktorka je člověk na svém místě. K dětem i rodičům příjemná....svědomitá. Jsem opravdu ráda, že se o mou dcerku stará. Děkuji.
AS
Milá a nápomocná doktorka v útulné ordinaci, vždy se nám skvěle věnovala, její péče je opravdu kvalitní.
J.B.
VELMI OCHOTNÁ A TRPĚLIVÁ K DĚTEM I K RODIČŮM.VÍCE TAKOVÝCH DOKTORŮ. DĚTIK NÍ CHODÍ JAKO ZA TETOU NE LEKAŘEM.DĚKUJI
Ver0n1ka
Profesionalni a zaroven mily lidsky pristup, stejne tak ochotna a sympaticka sestra. Sem je k lekari radost chodit. Dekuji
Paní doktorka Szitanyi je vyborna a mila lekarka. Obe me deti vzdy vysetrila velmi peclive, chova se k nim mile a opravdu se zajima o jejich problemy. Stejne tak vse trpelive vysvetluje i mne, matce. Dekujeme.
Vynikajici doktorka.jen doporucuji
Vynikající lékařka, má naši maximální důvěru.
Jedním slovem výborná a odborník - gastroenterolog. V současné době má v ordinaci zástup, ale i tato paní doktorka je přístupem vynikající. Více takových dětských lékařů.
Paní doktorka je velmi trpělivá a to i s mým postiženým dítětem /autistou/, dokázala si na něj udělat čas a trpělivě donekonečna vše vysvětlovat, až i můj bojácný syn si nechal udělat vyšetření Sono.Děkuji.
S takovým přístupem se moc často nesetkávám.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze