Pavel Tischler
Milý a lidský přístup krásné a mladé slečny zubařky a její sestřičky. Posledně s mým kusem ulomené pětky dokázala zázrak bez kapky krve a bez bolesti. Vřele doporučuji :)
Pavla Schomková
Vynikající odborník i člověk. Přístup, nadstandartní možnosti ordinace a skvělé zacházení s klienty jsou známkou vysokého odborného i lidského kreditu této mladé,krásné a simpatické zubní lékařky. Jsem velmi vděčná větru , který mě k ní před osmi lety zavál.
Paní doktorka je nejlepší zubařka jakou jsem kdy poznal.Velmi šikovná,příjemná a vstřícná.Navštívil jsem ji i se svojí čtyřletou dcerkou,které plombovala dva zoubky.Zákrok proběhl v takové pohodě,že dcerka ani nehlesla a později mi dokonce sdělila, že se jí to líbilo!Skládám paní doktorce i milé sestřičce hlubokou poklonu.
Vždy jsem tak spokojená nejen s jejich odvedenou prací, ale i s přístupem. Paní doktorka i sestřička jsou výborný tým.
Ochotná a výborné odborné znalosti. Je to jiná liga jak moje původní zubařka.
Vysoká odborná způsobilost, ochota, výborný přístup k pacientům.
super paní zubařka, jsem s její praxí velice spokojen
Velmi pecliva a zrucna pani doktorka, sestricka take skvela.
Jana Chovanová
Milá paní doktorka, velmi pečlivá a důsledná. Sestřička velmi milá, vstřícná, sympatická. Téměř žádné čekání, pacienty přijímají dle objednání.
Daska
Paní doktorka je skvělá,vždycky jsem se strašně bála zubaře a ona vše změnila,její přístup je profesionální je milá i sestřička je příjemná.Moc chválím a všem doporučuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Prostějově
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Prostějově